Quantcast

http://picasion.com/

Παύεται από τα καθήκοντά του ο παπάς με την κοκαΐνη - Θα αποφανθεί το Συνοδικό Δικαστήριο λέει ο Μητροπολίτης

Παύση των καθηκόντων του, μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση, για τον 34χρονο ιερέα που συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στο Πλατύ, με 1,8 γραμμάρια κοκαΐνης. Ο Μητροπολίτης Βέροιας Παντελεήμων μιλώντας στο veriotis.gr είπε ότι οποιαδήποτε απόφαση για την καθαίρεση ή όχι του ιερέα
θα ληφθεί από το Συνοδικό Δικαστήριο και ύστερα από την τελική απόφαση του ποινικού δικαστηρίου, που θα εκδοθεί με βάση τη δικογραφία, τις ανακρίσεις και τις καταθέσεις μαρτύρων. «Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και από εκεί και πέρα θα αποφασίσει το Συνοδικό Δικαστήριο για το αν θα καθαιρεθεί. Υπάρχουν κανόνες και νόμοι τόσο στην δικαιοσύνη όσο και στην εκκλησιαστική δικαιοσύνη και οι οποίοι θα εφαρμοστούν» δήλωσε στο veriotis.gr ο Σεβασμιότατος.

Ο Μητροπολίτης Παντελεήμων πάντως δεν θέλησε να σχολιάσει περαιτέρω την υπόθεση που απασχολεί την επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες και συγκλονίζει πιστούς και κληρικούς.

1 σχόλιο:

  1. Θα ήθελα μέσα από το βήμα που μας δίνει η ενημερωτική ιστοσελίδα αυτή, και την ευχαριστώ θερμά, να απευθυνθώ στον τοπικό μας επίσκοπο της Ιεράς μας Μητροπόλεως, να ξανασκεφθεί να στείλει τον ιερέα του στο συνοδικό... Μόνο ξέρουμε να κάνουμε λόγο για την αγάπη και το έλεος του Κυρίου μας και στην πράξη άλλα πράτουμε. Πότε θα σταματήσει να σκανδαλίζει τον λαό του Θεού ???????? Θα πρέπει να ντρέπετε !! Αυτό είναι το παράδειγμα του καλού ποιμένος ??? Θα του πρότεινα να μελετήσει το αγιογραφικό χωρίο του Ευαγγελιστού Ματθαίου που κάνει λόγο για τον κακό δούλο ( Ματθ.18,23-35 ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ