Πανελλήνιες νίκες στο Πρωτάθλημα Para Table Tennis 2018 για τους αθλητές του «Εν Σώματι Υγιεί»

4 Αργυρά και 2 Χάλκινα Μετάλλια 
Το «κάτι παραπάνω» από την περσινή παρουσία ήταν ο στόχος της ομάδας Para Table Tennis του Α.Σ. ΑμεΑ «Εν Σώματι Υγιεί» Βέροιας και ο στόχος επετεύχθει. Αν και ο αριθμός μεταλλίων ήταν ο ίδιος, το χρώμα τους διέφερε ελαφρά. Τέσσερις δεύτερες
θέσεις και δύο τρίτες ήταν ο φετινός απολογισμός, ελαφρά καλύτερος από τις περσινές που η ομάδα μας κατέκτησε 3 ασημένια και 3 χάλκινα. Χαρακτηριστικό είναι ότι και οι 7 αθλητές μας επέστρεψαν στη Βέροια με μετάλλιο στο στήθος!
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018 διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουνίου και επανήλθε μετά από πέντε χρόνια στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας. Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις της αναβάθμισαν αυτομάτως τους αγώνες. Ο αριθμός συμμετοχών ήταν και πάλι σε υψηλά επίπεδα, καθώς πήραν μέρος 73 άνδρες και γυναίκες από διάφορες πόλεις της χώρας. Το πρωτάθλημα τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους πρωταθλητές από την Επιτραπέζια Αντισφαίριση και άλλα αθλήματα. Στις εξέδρες συγκεντρώθηκαν πολλοί φίλοι των αθλητών και του σπορ, στο οργανωτικό κομμάτι όλα κύλησαν άψογα, ενώ για πρώτη φορά στα χρονικά μεταδόθηκαν ζωντανά στο ίντερνετ με περιγραφή δύο τελικοί του απλού.

Αναλυτικά τα μετάλλια των αθλητών μας:
1. Ομαδικό Ανδρών Class 6: 2η θέση (Καραγιάννης-Κοντονής)
2. Ομαδικό Ανδρών Class 8-10: 2η θέση (Πετρόπουλος-Κάπας-Τσιάμης)
3. Ατομικό Ανδρών Class 8: 2η θέση Κάπας Κωνσταντίνος
4. Ατομικό Ανδρών Class 9: 2η θέση Ζόννι Στέφανος
5. Ατομικό Ανδρών Class 10: 3η θέση Πετρόπουλος Ευστράτιος
6. Ατομικό Γυναικών Class 6: 3η θέση Αντωνιάδου Φωτεινή

Προπονητής - Αρχηγός Αποστολής ο κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος
Συνοδός της ομάδος ο κ. Καραγιάννης Αχιλλεύς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Χρησιμοποιήστε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ