Quantcast

http://picasion.com/

Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας για την υπογραφή των Πρεσπών: «Ντροπή τους!»

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας για την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων που θα γίνει στις Πρέσπες. Μάλιστα, δεν διστάζει να αναφέρει πως πρόκειται για υπογραφή μιας προδοτικής συμφωνίας εθνικής ήττας. Διαβάστε αναλυτικά: «Αύριο στις Πρέσπες, επιχειρείται από
τον ΣΥΡΙΖΑ η υπογραφή μιας προδοτικής συμφωνίας εθνικής ήττας, μια συμφωνία που σύμφωνα με το άρθρο 8 (παρ. 5) προβλέπει μεταξύ άλλων εθνικών υποχωρήσεων και αλλαγή των βιβλίων της ελληνικής ιστορίας, διότι ορίζει ότι “θα εξετάσει τον τρόπο διδασκαλίας της Ιστορίας και στην Ελλάδα, ώστε να αρθούν οι αλυτρωτικές αναφορές”. Δηλαδή, θα μας πούνε οι Σκοπιανοί τι πρέπει να διδασκόμαστε στην Ελληνική ιστορία και τι όχι!


 
Η συμφωνία που επιχειρείται να υπογραφεί αύριο στις Πρέσπες, είναι τόσο πρόχειρη που ούτε καν ο φερόμενος ως πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο Αλέξης Τσίπρας, δεν έχει δικαίωμα να τη υπογράψει, διότι για να το κάνει αυτό, έπρεπε πρώτα να έχει απόφαση υπουργικού συμβουλίου. Και δεν έχει. Όπως δεν έχει ούτε απόφαση της Βουλής και βέβαια δεν έχει ούτε τη στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Συνεπώς, αυτό το “χαρτί” που θα βιαστούν οι Συριζαίοι να υπογράψουν αύριο στις Πρέσπες, δεν είναι μια “συμφωνία” που εκφράζει την Ελλάδα, ούτε θεσμικά, ούτε δημοκρατικά, ούτε ως κοινωνία. Είναι απλώς μια συμφωνία που εκφράζει στελέχη κομματικών οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ και μόνο. Ούτε καν το σύνολο των απλών μελών τους (οι ψηφοφόροι τους εγκατέλειψαν προ πολλού). Με άλλα λόγια είναι μια συμφωνία που εκφράζει, ένα ελάχιστο μονοψήφιο ποσοστό εμμονικών διεθνιστών της αριστεράς και ατομικά κάποιους μεμονωμένους γραφικούς της πολιτικής απατεωνιάς, της αρπαχτής και του “ότι προαιρείσθε”. Ντροπή τους. Στις εκλογές θα πάρουν την απάντηση που τους αξίζει, ελπίζοντας να μην είναι αργά για τη Μακεδονία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ