Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σύσσωμη στο θεατρικό σανίδι η οικογένεια Τόπη

Προέρχονται από διαφορετικούς επαγγελματικούς τομείς, τους ενώνει όμως η ίδια αγάπη. Το θέατρο, που υπηρετούν ερασιτεχνικά και στο οποίο έχουν μυήσει και τους δυο τους γιους. Ο λόγος για την οικογένεια Τόπη, τον Αθανάσιο Τόπη, Διαιτολόγο - Διατροφολόγο, τη
Συρμούλα Τόπη - Τζήμα, Δικηγόρο και πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ της ΝΔ Βέροιας και τους δυο γιους τους Γιώργη και Αστέριο, που σύσσωμη συμμετείχε στην παράσταση Άγιος Λουκάς ο Ιατρός: Εργάτης στον αμπελώνα του Κυρίου», που ανέβηκε από το θεατρικό εργαστήρι της Μητρόπολης στο Χώρο Τεχνών, στα πλαίσια των ΚΔ Παυλείων. 
Ο Αθανάσιος στο ρόλο του Φοιτητή Ιβάν, η Συρμούλα στο ρόλο της Νοσοκόμας Τατιάνας Σεβίρνοβα και ο Γιώργος και Αστέριος στο ρόλο δυο παιδιών, χάρηκαν ιδιαίτερα τη συμμετοχή τους στην παράσταση που επιμελήθηκε ο Αρχιμανδρίτης Αρσένιος Χαλδαιόπουλος και σκηνοθέτησε ο Μοναχός Γεράσιμος Μπεκές και δέχθηκαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού, επιβραβεύοντας έτσι την πολύμηνη προετοιμασία.



Οι τρεις άντρες της οικογένειας πέρα από την εμπειρία τους στο θεατρικό σανίδι, έχουν περάσει και από τον κινηματογράφο, αφού το 2016 συμμετείχαν στην ταινία «Έξοδος 1826» του Βασίλη Τσικάρα που προβλήθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές του 2017 και αναφερόταν στα πολυτραγουδισμένα Παιδιά της Σαμαρίνας, που έσπευσαν να βοηθήσουν στην Έξοδο του Μεσολογγίου τον Απρίλιο του 1826. Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ