Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μουντιάλ 2018 στην αυλή του «Παλιό Ποδήλατο»

Πρεμιέρα κάνει σήμερα το Μουντιάλ και οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι είναι σε ετοιμότητα για έναν μήνα ποδοσφαιρικό μαραθώνιο. Επειδή όμως είναι καλοκαίρι και δε λέει να κλεινόμαστε μέσα, το «Παλιό Ποδήλατο» φέτος θα φιλοξενήσει στην αυλή του την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση για όλες τις... εξόριστες από τα σπίτια αντρικές παρέες, για όσους θέλουν να απολαύσουν ποδόσφαιρο με δροσιά, κρεατικά και παγωμένες μπύρες και ρετσίνες, για όσους έχουν κοινωνικές υποχρεώσεις αλλά θέλουν να ρίχνουν και μια κλεφτή ματιά στην οθόνη!
Για όλους έχει φέτος το καλοκαίρι το «Παλιό Ποδήλατο» και φυσικά για αυτούς που το επιλέγουν σταθερά για το καλό φαγητό, την τέλεια δροσερή αυλή του και τις σούβλες του τα Σαββατοκύριακα. Και με ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα παιδιά! Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6975634866








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ