Ο Μητροπολίτης Παντελεήμων κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο της Βέροιας

Κεντρικός ομιλητής στο συλλαλητήριο της Βέροιας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Ιουνίου στην Πλατεία Ωρολογίου θα είναι ο Μητροπολίτης Παντελεήμων. Μάλιστα, με ανακοίνωση η τοπική μας εκκλησία καλεί όλο τον κόσμο να παρευρεθεί και να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα
και κανείς δεν μπορεί να παίζει μ’αυτά τα εθνικά θέματα στο βωμό οικονομικοπολιτικών συμφερόντων. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: 
«Την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. στην Πλατεία Ωρολογίου στην Βέροια καλούμαστε όλοι να δώσουμε ένα βροντερό παρόν και να πούμε ένα μεγάλο «ΌΧΙ» σε κάθε προσπάθεια καπίλευσης του ονόματος της Μακεδονίας μας και στην παραχάραξη της εθνικής μας υπόστασης και ιστορίας.

Κεντρικός ομιλητής του συλλαλητηρίου θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Η διοργάνωση του Συλλαλητηρίου γίνεται σε συνεργασία του Δήμου Βεροίας και της Ιεράς Μητροπόλεως.

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. στην Πλατεία Ωρολογίου στην Βέροια όλη η Ημαθία καλείται να δώσει το ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Μακεδονία είναι Ελλάδα και δεν μπορεί κανείς να παίζει μ’αυτά τα εθνικά θέματα στο βωμό οικονομικοπολιτικών συμφερόντων.

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας. Ενώνουμε τις φωνές μας για την πατρίδα μας. Ενώνουμε τις φωνές μας για την μάνα Μακεδονία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ