Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάγκας, αληθινός και κούκλος!

Με έναν ανατρεπτικό τελικό ολοκληρώθηκε εχθές το βράδυ το Power of Love, το «κοινωνικό πείραμα» (όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς το πετυχημένο ριάλιτι) που κράτησε ζωντανό το ενδιαφέρον του κοινού με τις ίντριγκές του τους τελευταίους μήνες. Μέσα από έναν συνδυασμό των ψηφοφοριών
του κοινού και των παικτών, νικητές αναδείχθηκαν στο τελευταίο Gala ο Πάνος Ζάρλας και η Στέλλα Μιζεράκη, οι οποίοι κέρδισαν από 10.000 € έκαστος.


Μέσα στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ συμμετείχε και ένας δικό μας ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Ο γοητευτικός άνδρας από τη Βέροια κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις, όχι μόνο για την σέξι παρουσία του, αλλά κυρίως για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Μάγκας, αληθινός και ντόμπρος απέσπασε την θετική γνώμη του κόσμου και θεωρήθηκε από τους αγαπητούς παίκτες του Power of Love. Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σχολιάζοντας το τέλος του παιχνιδιού τόνισε χαρακτηριστικά: «Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για την στήριξη, την θετική σας ενέργεια κ τα υπέροχα λόγια... Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, στην ζωή που έρχεται»!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ