Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξανά - κράζει ο Κοντογιαννίδης για την ονομασία - "Προς χαζοχαρούμενους σελεμπριτάδες που πανηγυρίζουν"

Ενανέρχεται με τον γνωστό καυστικό λόγο που τον που διακρίνει ο Παύλος Κοντογιαννίδης και με αιχμή την ονομασία των Σκοπίων. Αφορμή στάθηκε αυτή τη φορά ο νέος χάρτης του BBC που εμφανίζει πλέον τα Σκόπια με το όνομα "Βόρεια Μακεδονία" και την περιφέρεια της Ελλάδας ως
Μακεδονία. Σε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook o δημοφιλής πόντιος ηθοποιός μιλά για "χαζοχαρούμενους πανηγυριστές και υπέρμαχους βουλευτές του νέου ονόματος για τα Σκόπια που καπηλεύονται έναν ολόκληρο λαό και την ιστορία του". Διαβάστε τι γράφει:

ΠΡΟΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΩΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΣ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΠΗΡΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΝΕΛΙΣΤΕΣ ΧΤΕΣ ,ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ BBC ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ‘’ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ’’ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ,ΩΣ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΚΕΤΟ! ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!ΑΓΑΠΗΤΟΙ ''ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ'',ΤΟ ‘’ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ’’ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΙ ΚΡΑΤΟΣ –ΕΘΝΟΣ,ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ [ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ]!ΟΠΟΤΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ – ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΧΡΟΝΟΥ...’’ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΑΣ,ΣΤΟ ΝΟΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !...ΙΔΟΥ Ο ΚΡΥΦΟΣ ΑΛΥΤΡΩΤΙΣΜΟΣ!!!ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;!!!ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ,ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ,ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ;!!!...ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!!!Ο ΛΑΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΒΑΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 44 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ..;..ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΓΚΑΛΟΠ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ,ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΗΤΑΝ 73%!!! ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ!ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;!!!
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ