Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κυνήγι του κρυμμένου ροδάκινου, παιχνίδι και δροσερές δοκιμασίες στο πάρκο της Ελιάς

Κυριακή πρωί με λιακάδα και το Φεστιβάλ Ροδάκινου επιφύλασσε άλλη μια έκπληξη για τους μικρούς του φίλους. Οι δυο κόκκινες μύτες, ο Timoleon Tiramolas και η Φραουλίτσα, έφτασαν στην πλατεία Ελιάς, με ένα καφάσι ροδάκινα, καραμέλες, άχνη, λεκάνες, νερά και πολύ κέφι, έτοιμοι για παιχνίδι! 10 γρίφοι
κρυμμένοι σε διάφορα σημεία του πάρκου, οδήγησαν τα παιδιά σε δροσερές και γλυκές δοκιμασίες και παιχνίδια, ώσπου να φτάσουν στον τελικό στόχο... τη λύση του γρίφου και την ανακάλυψη του κρυμμένου ροδάκινου!


Το κλασσικό παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, σε... peach βερσιόν, αποκλειστικά για το 3ο Φεστιβάλ Ροδάκινου που διοργανώνεται στη Βέροια από τον Τουριστικό Όμιλο (ΤΟΒ), σε συνεργασία με την Κοινοπραξία Ο.Π. Συνεταιρισμών Ημαθίας, τον Δήμο Βέροιας και το Επιμελητήριο Ημαθίας. Αν μη τι άλλο, τα παιδιά όχι μόνο το διασκέδασαν, αλλά έφαγαν και πολλά ροδάκινα!
 Δείτε φωτογραφίες:
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ