Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απίστευτη καταιγίδα με χαλάζι «κατάπιε» τη Βέροια - Πλημμύρισαν οι δρόμοι

Προσοχή στις μετακινήσεις!
Εν μέσω μιας απίστευτης καταιγίδας βρέθηκε πριν από λίγο η Βέροια. Ο ουρανός μαύρισε μετά το μεσημέρι και ξαφνικά οι ουρανοί άνοιξαν, φέροντας έντονη νεροποντή και αέρα, που συνοδεύτηκε για λίγο από χαλάζι σε μέγεθος στραγαλιού. Η ένταση της
βροχής μάλιστα ήταν τόσο δυνατή, που τα φρεάτια δεν προλάβαιναν να απορροφήσουν όλη την ποσότητα του νερού, υπερχείλισαν, πλημμυρίζοντας τους δρόμους. Μεγάλο πρόβλημα από πλημμυρισμένα φρεάτια, αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Πιερίων, που σημεία της έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, καθώς και οι δρόμοι στο κέντρο της Βέροιας ενώ και η εικόνα από την Περιφερειακή Οδό είναι μεγάλες ποσότητες νερού στο οδόστρωμα.


Μεγάλη προσοχή απαιτείται τόσο από τους οδηγούς όσο και από τους πεζούς, καθώς η σφοδρότητα της βροχόπτωσης σε συνδυασμό με τον αέρα, προκάλεσαν και πτώσεις κλαδιών στο κέντρο. Η βροχόπτωση συνεχίζεται αυτή τη στιγμή με μειωμένη ένταση αλλά τα προβλήματα στους δρόμους συνεχίζονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ