Καραμπόλα αυτοκινήτων στα διόδια Πολυμύλου

Τροχαίο ατύχημα με 3 οχήματα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, 16 Ιουνίου 2018 στις 9:20, στην Εγνατία οδό και συγκεκριμένα στα διόδια Πολυμύλου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα προς Κοζάνη, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο φαίνεται να προσέκρουσε σε
προπορευόμενο όχημα. Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ένα όχημα φαίνεται να έχει αλλάξει η κατεύθυνση του, ενώ το όχημα που προσέκρουσε κατέληξε τελικώς στο διαχωριστικό στηθαίο.


Ένα τρίτο όχημα που ακολουθούσε, φαίνεται να έχει γλιτώσει την τελευταία στιγμή τη σφοδρή σύγκρουση με τα προπορευόμενα οχήματα. Για καλή τύχη όλων, δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί των επιβατών των οχημάτων που συμμετείχαν στην καραμπόλα. 


Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι οδηγοί κάνουν λόγο για πολύ αυξημένη ομίχλη στην περιοχή και για ολισθηρότητα στο οδόστρωμα. Για αρκετή ώρα υπήρξαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία Βέροιας στο σημείο, ενώ στην κυκλοφορία είχε δοθεί μόνο η μία λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Κοζάνη. Δείτε τις φωτογραφίες του Kozanilife.gr από το τροχαίο ατύχημα στα διόδια Πολυμύλου:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ