Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλλιτεχνική εκδήλωση με συναυλία Βυζαντινών χορών στη Βέροια

Την Κυριακή 3 Ιουνίου το βράδυ στον Ιερό Παλαιό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Αποστόλων Παύλου και Πέτρου Βεροίας πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια καλλιτεχνική εκδήλωση των ΚΔ' Παυλείων με τίτλο: «Παύλος, ο της Βεροίας Απόστολος». Η εκδήλωση που
συνδιοργανώθηκε με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας περιελάβανε συναυλία Βυζαντινών Χορών αφιερωμένη στον Άγιο Απόστολο Παύλο. Συμμετείχαν οι χορωδίες των Συλλόγων Ιεροψαλτών των Ιερών Μητροπόλεων α) Σερβίων & Κοζάνης υπό την διεύθυνση του κ. Αναστασίου Καγκαρά, β) Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας υπό την διεύθυνση του κ. Βασιλείου Δόντσιου και γ) Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας υπό την διεύθυνση του κ. Ιορδάνη Ζερδαλή.



Χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπάνιας κ. Παντελεήμων, ο οποίος στο τέλος απένειμε τα αναμνηστικά των ΚΔ΄ Παυλείων στους χοράρχες καθώς και στην Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας κ. Αγγελική Κοτταρίδη. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Αρχιμ. Σωσίπατρος Πιτούλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ