Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ψάχνεις το νέο μοντέλο HOVR της Under Armour; Βρες το στη «Spot Team»!

Το νέο επίτευγμα της αμερικάνικης εταιρείας αθλητικών ειδών Under Armour, αποτελεί η νέα τεχνολογία UA HOVR. Πρόκειται για έναν συνδυασμό «αφρών» που τοποθετείται στη σόλα, μεγιστοποιεί την απορρόφηση των κραδασμών και την επιστροφή ενέργειας σε κάθε βήμα. Το σύστημα απορρόφησης «Energy Web», αγκαλιάζει τον πυρήνα απόσβεσης και παρέχει άμεση απόκριση και μέγιστη απόδοση ενέργειας,συνδυασμός που κάνει τους δρομείς να νιώθουν και να αποδίδουν καλύτερα, μειώνοντας τον κόπο και την κούραση και προσδίδοντας απόλυτη άνεση και φρεσκάδα!
Τα νέα μοντέλα HOVR της Under Armour διατίθενται μόνο σε ελάχιστα, επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών σε όλη την Ελλάδα και πλέον διαθέσιμα και στο κατάστημα της «Spot Team» στη Βέροια και σε περιμένουν να απολαύσεις τη μοναδική εμπειρία στα πόδια σου. Απόλυτα ενημερωμένη και με 11ετή εμπειρία στο χώρο της αθλητικής και casual ένδυσης και εξοπλισμού αθλητικών ομάδων και σωματείων σε όλη την Ελλάδα, η «Spot Team» εξασφαλίζει πάντα τις μεγαλύτερες εταιρείες αθλητικών και casual εταιρειών, όπως Puma, Under Armour, Nike, Hummel, Adidas, Freddy, Erke, Devergo, Bodytalk, Umbro, GSA, Superga και Spot Team. 

- Veria Store: Μ. Αλεξάνδρου 2
- Patras Store: 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ