Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το «Εστία Cleaners» στην Πιερίων ανανεώθηκε!

Έτοιμο να αναλάβει: Ρούχα, Χαλιά, Κουβέρτες & Παπλώματα-Δερμάτινα-Σιδέρωμα-Επιδιορθώσεις
14 χρόνια στη Βέροια, το στεγνοκαθαριστήριο 
«Εστία Cleaners» είναι κοντά σας, για να εξαφανίζει ανεπιθύμητους λεκέδες, να καθαρίζει, να απολυμαίνει, να φροντίζει και να αρωματίζει όλα σας τα
ρούχα, τις κουβέρτες, τα παπλώματα, τις κουρτίνες, τα δερμάτινα κλπ. 14 χρόνια τώρα προσφέρει τις υπηρεσίες του με εμπειρία και τεχνογνωσία, με αγάπη και συνέπεια, ανακουφίζοντας παράλληλα και από έναν μεγάλο πονοκέφαλο... το σιδέρωμα και το κολλάρισμα!
Το Στεγνοκαθαριστήριο «Εστία Cleaners» δεν φρεσκάρει μόνο τα ρούχα σας, φρεσκαρίστηκε και το ίδιο, ανανεώθηκε και πλέον σας περιμένει με... νέο αέρα, στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του, σταθερά στην Πιερίων 30, με εύκολη πρόσβαση και άνετο parking για εσάς!! Εκεί θα βρείτε τον Γιώργο, την Ανθή, την Ελένη και τη Βασιλική, που θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε δύσκολη ή εύκολη περίπτωση λεκέ! 
Το «Εστία Cleaners» αναλαμβάνει την παραλαβή, απολύμανση, καθαριότητα, επιδιορθώσεις και φύλαξη σε χαλιά μηχανής και χειροποίητα. Με ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας! Εμπιστευθείτε τα στο «Εστία Cleaners», κλείστε ένα ραντεβού για να τα παραδώσετε και το Φθινόπωρο θα τα παραλάβετε πεντακάθαρα! Τηλεφωνήστε στα 2331070908 - 6972098918 - 6972098115 και ξενοιάστε!

Δείτε τους νέους ανακαινισμένους χώρους του «Εστία Cleaners» και τις προσφορές! Θέλετε να μας βρείτε και στο facebook; Πατήστε ΕΔΩ















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ