Quantcast

http://picasion.com/

Εκτός δημοτικής ομάδας ο Τηλέμαχος Χατζηαθανασιου

Παρελθόν για τη δημοτική ομάδα αποτελεί εδώ και λίγα λεπτά ο Τηλέμαχος Χατζηαθανασίου ο οποίος με μία δήλωση ανεξαρτητοποίησης που διαβάστηκε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ.Τσαπαρόπουλο, έδωσε τέλος στη φημολογία επιβεβαιώνοντας την επιθυμία του για κάθοδο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Ο κ. Χατζηαθανασίου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του γιατί κατηγορήθηκε ως ιδιαίτερα συναινετικός προς την αντιπολίτευση από μέλη της πλειοψηφίας. Παράλληλα ανακοίνωσε και επίσημα ότι θέλει να τεθεί επικεφαλής ψηφοδελτίου. Απαντώντας στον δήμαρχο Βέροιας που τις προηγούμενες μέρες είχε θέσει προ των πράξεών του τον κ. Χατζηαθανασίου, ο τελευταίος απάντησε μέσω τις ανακοίνωσης: «Στην ίδια δήλωση σας όμως μου ζητήσατε, έστω και έμμεσα, να παραιτηθώ. Το πράττω λοιπόν σήμερα και ανεξαρτητοποιούμαι από την παράταξη της συμπολίτευσης. Θα συνεχίσω να είμαι δίπλα σας σε οτιδήποτε κρίνω ότι είναι προς συμφέρον του Δήμου και πάντα με καλόπιστη κριτική σε ότι διαφωνώ».

Ο Δήμαρχος Βέροιας από την πλευρά του δήλωσε πως προκάλεσε την απάντηση του κ. Χατζηαθανασίου ο οποίος εδώ και ενάμιση μήνα, όπως είπε, έκανε επαφές προκειμένου να κατέβει υποψήφιος. «Απαντώντας σε ερώτηση για τον πως κρίνω την απόφαση να κατέλθει στις εκλογές δήλωσε πως μάλλον πρόκειται για παρανόηση. Δεν ενδιαφέρεται για το αξίωμα, αν ενδιαφερόταν θα είχε παραιτηθεί. Εδώ και ενάμιση μήνα έκανε επαφές για να κατέβει» δήλωσε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ