Quantcast

http://picasion.com/

Έκλεισε στον Άρη ο Τερζής

Ο προπονητής του Άρη, Πάκο Ερέρα θα έχει στο πλευρό του τη νέα σεζόν στον πάγκο των «κίτρινων» τον Απόστολο Τερζή. Ο Ισπανός τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης βρήκε στο πρόσωπο του 47χρονου Βεροιώτη, τον βοηθό που είχε ζητήσει από τη διοίκηση του Άρη. Οι δύο άνδρες συνεργάζονται εδώ και
δυο εβδομάδες που ο Ερέρα βρίσκεται στην Ελλάδα για τον σχεδιασμό των «κίτρινων» και ο προπονητής του Άρη άναψε το πράσινο φως προκειμένου ο Τερζής να είναι ο βοηθός της ομάδας στην επιστροφή της στη Super League.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τερζής έχει εργαστεί στα Λευκάδια, την Σπάρτη και φυσικά την Βέροια τόσο στην δεύτερη ομάδα όσο και στην πρώτη ως βοηθός. Επίσης ήταν πρώτος προπονητής την περασμένη σεζόν στην ομάδα της Ημαθίας και θα είναι ο βοηθός του Καταλανού τεχνικού όπου μαζί με τον γυμναστή Τέλμο Ντε Αντρές και τον προπονητή τερματοφυλάκων θα αποτελούν το τεχνικό τιμ της επόμενης σεζόν του Άρη.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ