Quantcast

http://picasion.com/

Έγκυος στο παιδί του 34χρονου η 17χρονη που εξαφανίστηκε στην Ημαθία

Τέλος στο μυστήριο με την εξαφάνισή της 17χρονης από την Ημαθία έδωσε η ίδια, η οποία μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Tatiana Live», ξεκαθαρίζοντας πως όχι μόνο δεν έχει πέσει θύμα απαγωγής, αλλά είναι και έγκυος στο παιδί του άντρα που αγαπάει. Μετά το «Amber Alert» που εξέδωσε το «Χαμόγελο του
Παιδιού» αλλά και τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση, η νεαρή κοπέλα ξεκαθάρισε πως:



«Έχω επικοινωνήσει με την οικογένειά μου, είμαι μια χαρά, είμαι με αυτόν που ερωτεύτηκα και αγαπάω. Έχω φύγει με τη θέλησή μου. Δεν με εκβίασε. Θέλω να πω στους γονείς μου ότι είμαι καλά και να σβήσουν όλα αυτά που έχουν κάνει, τις μηνύσεις και την εξαφάνιση, γιατί πήγα με τη θέλησή μου. Εγώ πήρα τηλέφωνο τον Γιώργο και του έστειλα μήνυμα να έρθει να με πάρει» δήλωσε στην εκπομπή η 17χρονη Όλγα.

Στην «Τatiana Live» μίλησε όμως και ο 34χρονος σύντροφός της, ο οποίος ξεκαθάρισε πως «όλος ο κόσμος ξέρει ότι δεν είμαι σεσημασμένος. Με την Όλγα έχω 4 μήνες σχέσης, την αγαπάω και τη θέλω. Δεν την έχω αφήσει να στεναχωρηθεί για τίποτα και δεν την έκλεψα ούτε με το ζόρι ούτε για εκδίκηση. Δεν την έκλεψα ούτε να την καταστρέψω ούτε για να καταστραφώ. Την πήρα γιατί έχει το μωρό μου στην κοιλιά της. Είναι έγκυος από εμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ