Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δημήτρη + Μαρία: Να ζήσετε!

Ένας υπέροχος γάμος και βάπτιση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 στη Βέροια. Ο Δημήτρης Κατσουγιαννόπουλος, Μεσίτης και Ασφαλιστής στο επάγγελμα και με μεγάλη πορεία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ημαθίας, παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαρία Γεωργακάκη,
ιδιωτική υπάλληλο, σ' έναν ρομαντικό γάμο που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στην περιοχή Παπάγου.


Στα σκαλιά της εκκλησίας, την Μαρία δεν την υποδέχθηκε μόνο ο Δημήτρης αλλά και η κόρη τους, που αφού περίμενε υπομονετικά τη μαμά και το μπαμπά να παντρευτούν, ακολούθησε η βάπτισή της, παίρνοντας το όνομα Ασημένια.

Η Μαρία επέλεξε ιβουάρ νυφικό σε γοργονέ γραμμή, με ιδιαίτερα κοψίματα στην πλάτη και λεπτομέρειες από κεντημένη διαφάνεια στο μπούστο. Τα μαλλιά της απλά με ελαφρύ κυματισμό, ενώ το νυφικό μπουκέτο ήταν ένας υπέροχος συνδυασμός από λευκές και ροζ παιώνιες. Ο Δημήτρης επέλεξε ένα κλασσικό μαύρο κοστούμι, με μαύρη γραβάτα και γιλέκο, ενώ στους τόνους του ιβουάρ, ασορτί με τη μαμά, ήταν και το επίσημο φόρεμα της μικρής Ασημένιας. Φίλοι και συγγενείς ήταν δίπλα στο ζευγάρι και τη νεοφώτιστη, στην πιο σημαντική και όμορφη στιγμή της ζωής τους, ενώ όλοι μαζί διασκέδασαν στη συνέχεια, στη δεξίωση που ακολούθησε στο Κτήμα Αλέξανδρος στις Σαραντόβρυσες.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ