Ολοκληρώθηκαν οι ΑθλοΠΑΙΔΕΙΕΣ πετοσφαίρισης δημοτικών σχολείων Βέροιας

Με επιτυχία διεξήχθησαν την Πέμπτη 31 Μαΐου στο κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Βέροιας , οι αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ Πετοσφαίρισης μαθητριών των Δημοτικών σχολείων της Βέροιας. Οι μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Πετοσφαίριση και να νιώσουν τη χαρά της συμμετοχής
παίζοντας με πάθος, πείσμα και χαρίζοντας υπέροχες φάσεις και υψηλό επίπεδο απόδοσης και ανταγωνισμού πάντα μέσα στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας που διέπει τους μαθητικούς αγώνες. Στις μαθήτριες με το πέρας των αγώνων απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής.
Η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Ημαθίας (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) κα Αναστασία Μαυρίδου και η Ομάδα Φυσικής Αγωγής στην προσπάθεια που καταβάλει για την μεγαλύτερη συμμετοχή των παιδιών στον αθλητισμό, την δια βίου άσκηση και τον υπερθεματισμό των αθλητικών ιδεωδών έχει αρωγούς. Θα ήθελε να ευχαριστήσει τη διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Βέροιας κα Αργυριάδου Αναστασία και τον Σύλλογο Διδασκόντων για την παραχώρηση του γηπέδου, τους προπονητές Πετοσφαίρισης κ.κ. Λουκά Στέλιο και Κυριακίδου Γιώτα που βοήθησαν στην οργάνωση των αγώνων, τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής των Σχολείων και όλους όσους με τον τρόπο τους βοηθούν στην επιτυχία των σχολικών αγώνων.Ενθαρρύνει τις μαθήτριες να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για μεγαλύτερη συμμετοχή και προσωπική βελτίωση τόσο στα μαθήματα όσο και στον αθλητισμό, μέσω της οποίας επιτυγχάνεται και η βελτίωση του κοινωνικού συνόλου και εύχεται καλό καλοκαίρι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ