Quantcast

http://picasion.com/

Ακτοπλοϊκή γραμμή της Θεσσαλονίκης με Κυκλάδες και Κρήτη

Δυο φορές την εβδομάδα
Με τις Κυκλάδες και το Ηράκλειο Κρήτης αναμένεται να συνδεθεί ακτοπλοϊκά η Θεσσαλονίκη, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου. Την ενημέρωση αυτή είχε ο δήμαρχος από τον υφυπουργό Ναυτιλίας
Νεκτάριο Σαντορινιό. «Δρομολογείται η σύνδεση με τις Κυκλάδες και το Ηράκλειο και επιστροφή, με συμβατικό πλοίο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, το δρομολόγιο θα γίνεται δύο φορές την εβδομάδα με συμβατικό πλοίο. «Έχουμε δύο χρόνια που το παρακαλάμε αυτό το δρομολόγιο», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μια ευχάριστη είδηση για τους Έλληνες τουρίστες που θέλουν να πάνε απευθείας από τη Βόρεια Ελλάδα στα νησιά του Αιγαίου, χωρίς να πάρουν αυτοκίνητο ή να αναγκαστούν να μεταβούν μέχρι την Αθήνα για να πάρουν το πλοίο της γραμμής.

1 σχόλιο:

  1. Συμβατικό πλοίο=θα ξεκινάς καλοκαίρι,και θα φτάνεις Δεκέμβριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ