Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κόντρα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τιμολόγια προμήθειας πετρελαίου σε αθλητικούς χώρους

Άγριος καυγάς έως και εγκλήσεις για τον εισαγγελέα από Διαμάντη - Σουμελίδη - Γουλτίδη
Καυγάς με αφορμή δηλώσεις του προέδρου του ΚΑΠΑ για κακοδιαχείριση των οικονομικών από προηγούμενη διοίκηση του φορέα, ξέσπασε στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο. Ο πρόεδρός του
Στέργιος Διαμάντης και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης κ.κ Γουλτίδης και Σουμελίδης διασταύρωσαν τα ξίφη τους με αφορμή τις προμήθειες πετρελαίου θέρμανσης για αθλητικές εγκαταστάσεις.


"Πώς γίνεται η προμήθεια για πετρέλαιο στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου να φτάνει υπέρογκα ποσά, όταν οι ίδιοι οι προπονητές μας έλεγαν ότι κρυώνουν και οι αθλητές δεν μπορούν να πιάσουν την μπάλα;" διερωτήθηκε ο κ. Διαμάντης κάνοντας ουσιαστικά λόγω για τιμολόγια που εκδίδονταν κατά το παρελθόν και τίθενται υπό αμφισβήτηση. 


Οι δηλώσεις του προέδρου του ΚΑΠΑ προκάλεσαν την έκρηξη των κυρίων Σουμελίδη και Γουλτίδη που τον κάλεσαν να καταθέσει επίσημα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του. "Θα τα θέσω ενώπιον του εισαγγελέα και θα μιλήσει η δικαιοσύνη" ήταν η απάντηση του Στέργιου Διαμάντη που θα εξετάσει τις επόμενες κινήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ