Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βέρος: «Respect στο κοινό της Βέροιας»

«Έζησα την καλύτερη σεζόν της καριέρας μου»
Με ένα ιδιαίτερο και άκρως συγκινητικό μήνυμα, ο Γιώργος Βέρος αποχαιρέτισε τους ανθρώπους του «Voice» και γενικότερα του κόσμου της Βέροιας. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ενημέρωσε πως οι εμφανίσεις του στην πρωτεύουσα της Ημαθίας ολοκληρώθηκαν και ευχαρίστησε από καρδιάς για την αγάπη και την υποστήριξη προς το πρόσωπό του. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:
«Θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως μετά από οκτώ μήνες επιτυχημένης συνεργασίας με το «Voice live clubbing» στην Βέροια, οι εμφανίσεις μου ολοκληρώθηκαν. Θέλω να Ευχαριστήσω από καρδιάς το Nίκο Παπαδόπουλο για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που μου έδειξε! Τον Δημήτρη Χατζημασούρα.  Τον Φώτη Παπαδόπουλο που μου χάρισε μια αληθινή φιλία που πιστεύω και εύχομαι να κρατήσει για πάντα...! Ευχαριστώ όλους τους μουσικούς και τους τεχνικούς σε ηχο και φωτα, που με ανέχθηκαν με υπομονή και αγάπη.
Ευχαριστώ όλους τους εκλεκτούς συναδέλφους μου! Σας εύχομαι να εκπληρώσετε κάθε σας όνειρο, διότι το αξίζετε!
Ευχαριστώ όλο το προσωπικό του «Voice» που με αγκάλιασε απ την πρώτη μέρα. Η Βέροια είναι πλέον το δεύτερο σπίτι μου! Μα το μεγαλύτερο respect και το μεγαλύτερο ευχαριστώ, το χρωστάω σε όλο το κοινό της Βέροιας! Που... «Εξαιτίας σας» βίωσα μια απ τις καλύτερες σεζόν στην δεκαπενταετή πορεία μου... Εύχομαι να σας ξανά δω σύντομα, και να σας βρω έτσι όπως ακριβώς σας άφησα. Αυθεντικούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ