Quantcast

http://picasion.com/

Τσάκας + Πρόδρομος: Είχαν να μιλήσουν πέντε χρόνια και ξανασμίξανε - Τι συνέβη;

Ο Τσάκας ή Γιώργος Τριανταφυλλίδης με καταγωγή από τη Νέα Νικομήδεια είναι ο πρώτος μεγάλος νικητής ριάλιτι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα του Big Brother. Ο φιναλίστ που διεκδίκησε μαζί του τη νίκη ήταν ο Πρόδρομος Καθηνιώτης οι οποίοι ήταν για αρκετά χρόνια κολλητοί. Τι συνέβη όμως, και για αρκετά χρόνια δεν μιλούσαν καν; Σύμφωνα με την «Espresso», «χάθηκαν», αλλά ξαναβρέθηκαν μέσω διαδικτύου! Πέντε χρόνια είχαν να ειδωθούν και να μιλήσουν οι «Big Brothers» καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του Πρόδρομου στη Σκόπελο και η μετακόμιση του Τσάκα στη Γερμανία, για καλύτερα μεροκάματα, στάθηκε αιτία οι δύο άλλοτε κολλητοί να χαθούν εντελώς. Πριν από μερικούς μήνες, ένας κοινός φίλος τους από το Μακροχώρι Ημαθίας (το χωριό του Τσάκα) πήρε την πρωτοβουλία και έγινε ο μεσολαβητής για να μιλήσουν οι δύο φίλοι μέσω τηλεφώνου. Τότε ο Τσάκας βρισκόταν στην Ελλάδα και ήταν η σωστή στιγμή για να τα πουν. «Μεγάλες στιγμές (γέλια)!
Ο Γιώργος είναι φίλος ζωής και όταν τα είπαμε ήταν σαν να μην είχε περάσει μια μέρα από εκείνες τις ωραίες εποχές που κάναμε παρέα» δήλωσε o Πρόδρομος και συνέχισε: «Δυστυχώς, η καθημερινότητα και ο επαγγελματικός αγώνας στάθηκαν η αιτία να χαθούμε τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που τον βρήκα. Μιλάμε σχεδόν καθημερινά μέσω skype, αλλά και στα social media! Του σύστησα μέσω διαδικτύου τη σύζυγό μου Αλέκα και εκείνος την οικογένειά του». Η μεγάλη χιλιομετρική απόσταση που χωρίζει τους δύο πιο διάσημους παίκτες του πρώτου reality στην Ελλάδα δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα και, όπως ανέφερε ο επιχειρηματίας από τη Σκόπελο, θα ειδωθούν σύντομα. «Τον περιμένω το καλοκαίρι στη Σκόπελο και τον χειμώνα θα του το ανταποδώσω πηγαίνοντας με τη γυναίκα μου στη Γερμανία, για να μας ξεναγήσει στην πόλη του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ