Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το «σήκωσε» ο Φίλιππος - Δείτε βίντεο και φωτορεπορτάζ από τη φιέστα

Μέσα σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 20/5 στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας στο Μακροχώρι, το παιχνίδι μεταξύ Φιλίππου Βέροιας και Πρωτέα Γρεβενών, στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Η ομάδα της Βέροιας, μετά την άνετη
επικράτηση της με 79-63, πανηγύρισε ταυτόχρονα την άνοδο στη Β' Εθνική και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, οι παίκτες του Φιλίππου πέταξαν στην κερκίδα συλλεκτικά υπογεγραμμένα μπλουζάκια της ομάδας, καθώς και 3 μπάλες σε 3 τυχερούς, που στο ημίχρονο είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα διαρκείας για την επόμενη αγωνιστική χρονιά στη Β' Εθνική, πετυχαίνοντας ένα τρίποντο. Στη λήξη του πρώτου και τρίτου δεκαλέπτου, το κοινό διασκέδασαν τα τμήματα χορού της Σχολής Μελίνας Παπαδοπούλου. 
Με το σφύριγμα της λήξης, παίκτες και προπονητές έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας, ευχαριστώντας παράλληλα τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό του. Αμέσως ακολούθησαν οι απονομές των μεταλλίων στους πρωταθλητές ενώ η μεγάλη φιέστα ξεκίνησε με το που σήκωσε ψηλά το Κύπελλο ο Κοθράς, αρχηγός του Φιλίππου. Το κύπελλο σήκωσαν στα χέρια τους όλοι οι παίκτες, καθώς και ο κόσμος του Φιλίππου, όταν ο αρχηγός το μετέφερε μέχρι τις κερκίδες, ευχαριστώντας τους για το μερίδιο επιτυχίας που τους ανήκει. Δείτε βίντεο και το φωτορεπορτάζ του veriotis.gr από τη φιέστα:
































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ