Quantcast

http://picasion.com/

Το συγκινητικό αντίο του Καραπαναγιωτίδη στον Χάρυ Κλύν

Με μια αναμνηστική φωτογραφία της δεκαετίας του 1980 αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο Χάρυ Κλύν ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης. Ο πρώην νομάρχης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, μια εικόνα από μια ποντιακή συναυλία στο θέατρο Λυκαβηττού, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος
μαζί με τον αείμνηστο καλλιτέχνη, καθώς και τον πατριάρχη της ποντιακής μουσικής Χρύσανθο Θεοδωρίδη. Ανάμεσά τους ο Βεροιώτης ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννίδης και η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων Χριστίνα Σαχινίδου. Πέντε πρόσωπα που έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στην Ελληνική παράδοση και ειδικότερα στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας μας.

Να σημειώσουμε πως η κηδεία του Βασίλη Τριανταφυλλίδη (Χάρρυ Κλυνν), θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (Μητρόπολη Καλαμαριάς). Ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο Καλαμαριάς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ