Quantcast

http://picasion.com/

Τιμήθηκαν οι εκτελεσθέντες από τους Γερμανούς κάτοικοι της Πατρίδας

Επιμνημόσυνη δέηση προς τιμήν των εκτελεσθέντων, από τους Γερμανούς και τους συνεργάτες τους, πατριωτών της Τ.Κ. Πατρίδας Βέροιας, στις 17 Μαΐου 1944, καθώς και των νεκρών του εμφυλίου πολέμου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 13 Μαΐου, στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης στην Πατρίδα Βέροιας. Τη δέηση τέλεσε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Υπαπαντής του Χριστού Πατρίδας, π. Διονύσιος Συρόπουλος, ενώ ακολούθησε κατάθεση στεφάνων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου και Γιώργος Ουρσουζίδης, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Διονύσιος Κούγκας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Επιπυραγός Αλέξανδρος Κουβακάς, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της ΑΔ Ημαθίας Βάιος Γούναρης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πέτρος Τσαπαρόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Στέλιος Ασλάνογλου και Βασίλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΤΚ Πατρίδας Γιάννης Σιδηρόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Μακρούλης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» και δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Καγκελίδης και αρκετοί κάτοικοι του χωριού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ