Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Time for Brunch στο «Piazza Panera»

Καθυστερημένο πρωινό; Πρόωρο μεσημεριανό; Όπου και να το κατατάξει κανείς, το brunch είναι κάτι παραπάνω από ένα γεύμα... είναι μια εξτρά απόλαυση καθημερινά, ειδικά στα σαββατοκύριακά μας, τότε που θέλουμε να ξυπνάμε αργά, ή να ξεπεράσουμε το hangover της προηγούμενης βραδιάς με κάτι παραπάνω από καφέ. Το «Piazza Panera» ήταν αυτό που καθιέρωσε το brunch στη Βέροια, εμπλουτίζοντας μάλιστα συνεχώς το μενού του με νέες προτάσεις που μεταμορφώνουν τα weekend μας. 
Εκεί μάθαμε και το «croque madame», το πιάτο κατατεθέν του brunch, τα αλμυρά και γλυκά pancakes με την αυθεντική συνταγή, τις τέλειες ομελέτες, τα αυγά σάντουιτς και άλλες υπέροχες προτάσεις για όλα τα γούστα και γεύσεις, πλούσιες σε θρεπτικές
αξίες, που θα σας βοηθήσουν να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας... Δύσκολη μέρα μπροστά σας ή ένα δυνατό hangover; BRUNCH λοιπόν που θα σας φτιάξει την ημέρα!

Το «Piazza Panera» την Κυριακή 27 Μαΐου και τη Δευτέρα 28 Μαΐου του Αγίου Πνεύματος, θα είναι κλειστό. Μαζί σας και πάλι από την Τρίτη!
Πιερίων 46, Βέροια
τηλ. 2331 301990







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ