Quantcast

http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (7/5 - 13/5)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τα χρήματα και τα συναισθήματα. Συμβολίζει τον έρωτα, την δημιουργικότητα και την τέχνη. Την Δευτέρα 7 Μαΐου 2018, η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, πραγματοποιεί την όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο του Ιχθύ, κάνοντας το τοπίο της καθημερινότητας να είναι αρκετά θολό, μπερδεμένο, με συγχύσεις, διλήμματα, δεν θα λείψει όμως και η ρομαντική, καλλιτεχνική διάθεση αλλά και οι τονισμένες ευαισθησίες.

♈ Κριός

Γενικά

Η καθημερινότητα σε έχει κουράσει πολύ αγαπητέ Κριέ και θέλεις να αλλάξεις τα πάντα στην ζωή σου. Ο Ερμής που είναι στο ζώδιο σου σε ευνοεί να κάνεις τέτοιες αλλαγές γιατί οι καταστάσεις είναι καλές απλά εσύ βρίσκεσαι σε υπερένταση. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις επάνω στον πανικό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποια καλά γεγονότα που θα έρθουν στην σχέση σου θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου και επιτέλους να αφιερωθείς λίγο μαζί του. Κάνε του τις προτάσεις σου και θα περάσεις πολύ καλά. Και αν ακόμη βρίσκεσαι στην φάση ψαξίματος συνέχισε γιατί έφτασε ο καιρός που θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν θα γίνει τίποτε το συγκλονιστικό αυτή την εβδομάδα στην δουλειά σου. Πέρασε την εβδομάδα σου έτσι όπως θα έρθει χωρίς να θέλεις να ασχοληθείς με καταστάσεις που μόνο καθυστερήσεις μπορεί να σου φέρουν. Στα οικονομικά συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού. Δες τις υποχρεώσεις που έχεις και πως μπορείς να τις καλύψεις καλύτερα.

♉ Ταύρος

Γενικά

Κάποια γεγονότα που θα γίνουν αγαπητέ Ταύρε από την Δευτέρα θα φέρουν αρκετές ευκαιρίες για να αλλάξεις πολλά πράγματα στην ζωή σου. Και αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ ανάγκη να ξεκουραστείς και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Πρέπει να καταλάβεις ότι δεν σου φταίει κανένας αν εσύ θέλεις να κάνεις πάντα πολλά πράγματα μαζί. Νομίζω ότι έφτασε ο καιρός να προγραμματιστείς περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα πάει καλύτερα. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να φτιάξεις λίγο την κατάσταση με τα προβλήματα που έχεις στην σχέση σου. Η διάθεση σου θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Και αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί στην ζωή σου σε βεβαιώνω ότι έφτασε ο καιρός να την αφήσεις γιατί πολύ σύντομα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα προκύψουν κάποια προβλήματα στην δουλειά σου που πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να βρεις τις λύσεις που είναι οι πιο σωστές. Θα έχεις πολλά νεύρα για θέματα που δεν προχωρούν αλλά στο τέλος θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή αυτή την εβδομάδα που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι αρχίζουν σιγά – σιγά και ισορροπούν.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας αγαπητέ Δίδυμε θα χαθείς μέσα στις υποθέσεις σου και η προσοχή που θα έχεις θα σε απομονώσει από τον υπόλοιπο κόσμο. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο σου κάνει καλύτερη την επικοινωνία σου αλλά μεγαλώνει περισσότερο την τελειομανία σου. Μην το κάνεις αυτό γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις εξαντληθεί από την κούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Αυτό τον καιρό θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου και να έρθεις πιο πολύ κοντά του. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι φρόντισε να περνάς τον καιρό σου όσο καλύτερα μπορείς και με τις επιρροές της Αφροδίτης θα έρθει και αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα ζητήματα της δουλειάς σου πηγαίνουν μια χαρά. Σταμάτα να σε πιάνουν οι ανασφάλειες και ο πανικός σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και τώρα θα δεις να αποδίδουν οι κόποι σου. Τα οικονομικά θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος που και αυτή την εβδομάδα θα σου φάνε πολύ χρόνο. Έχουν αρχίσει και ισορροπούν αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η συμβουλή μου για αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Καρκίνε είναι ότι πρέπει να διώξεις το πολύ άγχος που έχεις για να μπορέσεις να δεις κάποιες καταστάσεις πιο καθαρά και να δώσεις τις λύσεις που χρειάζονται. Θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και τρέξιμο που δεν θα σε αφήσουν να ησυχάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου θα έρθουν κάποια ευχάριστα γεγονότα που δεν τα περίμενες και θα απορήσεις με την καλοτυχία των ημερών. Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας θα αλλάξει πολλά πράγματα στην σχέση σου και θα μπορέσει να τα κάνει ιδανικά. Και εσύ που ακόμη είσαι με την μοναξιά παρέα μην το βάζεις κάτω. Φρόντισε να διασκεδάζεις να περνάς καλά τον καιρό σου και η γνωριμία που θα κάνεις είναι πολύ κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις καμιά αλλαγή στην δουλειά σου και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεις ότι είναι συμφέρουσες. Στα μέσα της εβδομάδας θα σου πέσει πολύ δουλειά και θα έχεις πολύ τρέξιμο. Προχώρα και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα είναι σε στασιμότητα. Μην απορρίψεις τίποτε. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

♌ Λέων

Γενικά

Η ενεργητικότητα και η δυναμικότητα που θα έχεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Λέοντα θα σε κάνουν να δεις μερικά πράγματα πιο ξεκάθαρα και να δώσεις πολύ καλές λύσεις. Έχεις πολύ όρεξη να κάνεις πολλές αλλαγές για να νιώσεις καλύτερα. Μπορούν να σε βοηθήσουν και δικά σου άτομα αν το θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου θα έρθουν έτσι οι καταστάσεις που θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απομακρύνουν από κοντά του. Αν εξωτερικευτείς και δείξεις τα πραγματικά σου αισθήματα θα πας πολύ καλά στην σχέση σου. Και εσύ που ακόμη είσαι μαζί με την μοναξιά μην απογοητεύεσαι γιατί σου εγγυώμαι ότι σύντομα θα έρθει αυτό που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς προτάσεις στην δουλειά σου που θα είναι πολύ καλές για σένα. Θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες που και εσένα θα σε ευχαριστήσουν. Κάποιες μικρές υποθέσεις που έχεις από πριν μην τους δίνεις άλλες αναβολές. Τα έξοδα στα οικονομικά σου θα συνεχίζονται. Να ξέρεις ότι είναι στο τέλος τους. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις και πολύ τα έσοδα σου.

♍ Παρθένος

Γενικά

Ο δυναμισμός που θα έχεις αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Παρθένε θα σου φέρνει πολλές φορές και εκνευρισμό. Μην προσπαθήσεις να πιάσεις όλα τα θέματα μαζί για να τα λύσεις γιατί δεν θα τα τελειώσεις έτσι όπως θα ήθελες. Βάλε πρόγραμμα και δεν έχεις ανάγκη από τίποτε η επιτυχία είναι δική σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξέχασε καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης που είναι στους Διδύμους όλα θα αλλάξουν στο καλύτερο. Ευχάριστα γεγονότα από το ταίρι σου – ο ερωτισμός σου στα ύψη – πολύ καλή διάθεση. Τι άλλο θέλεις όλα πάνε πολύ καλά. Και εσύ που ακόμη έχεις αγκαλιά την μοναξιά έφτασε ο καιρός που πρέπει να την διώξεις. Βγες διασκέδασε και εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την γνωριμία των ονείρων σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν με τις καλές επιρροές του Ερμή από τους Διδύμους τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου πως να πάει καλύτερα στο μέλλον η εργασία σου. Στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα μπορείς να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

♎ Ζυγός

Γενικά

Η εβδομάδα σου θα ξεκινήσει πολύ καλά αγαπητέ Ζυγέ. Ξεκινάς με πολύ όρεξη και κουράγιο για να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα είναι σε εκκρεμότητα. Στα μέσα της εβδομάδας θα έχεις ευχάριστα γεγονότα από κάποια ζητήματα που τα θεωρούσες ότι ήταν προβληματικά

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου. Το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει ώστε να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στην σχέση σου. Άσε τους εγωισμούς και εκφράσου έτσι όπως πρέπει για να περάσεις καλά. Και αν ακόμη ψάχνεσαι για να βρεις ταίρι οι πλανήτες σου δίνουν τα καλύτερα φόντα να κάνεις την γνωριμία που ονειρευόσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις κάποιες καλές εξελίξεις στην δουλειά σου που θα σε χαροποιήσουν αρκετά. Θα μπορέσουν πολλές καταστάσεις να ισορροπήσουν τα πράγματα. Οι ρυθμοί που έχεις αυτή την περίοδο θα σε οδηγήσουν στην υλοποίηση των στόχων σου. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση. Σημασία έχει ότι ξεκινά μια περίοδος για εσένα που τα έσοδα σου θα αυξηθούν και θα αρχίσεις να ισορροπείς καταστάσεις που σε προβληματίζουν.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Μπαίνεις σε μια μεταβατική περίοδο αγαπητέ Σκορπιέ που θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι σήμερα. Μπορείς να πετύχεις ότι σκεφτείς αρκεί να βάλεις πιο πολύ προγραμματισμό ώστε να φτάσεις καλύτερα τους στόχους σου. Δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η καλή σου διάθεση και η υπομονή που θα δείξεις στο ταίρι σου θα σε βοηθήσουν για να λύσεις θέματα στην σχέση σου που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο θα έκανε πολύ καλό και στους δυο σας. Και εσύ που ακόμη ψάχνεσαι σε βεβαιώνω ότι πολύ σύντομα θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας κράτησε χαμηλούς τόνους στην δουλειά σου και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν να τις δεχτείς γιατί θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα αυτή την εβδομάδα που δεν τα περίμενες. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα και να ξέρεις ότι θα τα καλύψεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

♐ Τοξότης

Γενικά

Με τον Ερμή που είναι στον Κριό και σε ευνοεί οι συνθήκες σε όλα τα θέματα που σε άγχωναν μέχρι τώρα αγαπητέ Τοξότη είναι καλύτερες και αρχίζεις και νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις στο πρόγραμμα που έχεις βάλει. Να ξέρεις ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους και θα είναι και πολύ καλά για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σε κάνει να δεις το ταίρι σου με περισσότερη κατανόηση και θα έχεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις. Μην αφήσεις τις ευκαιρίες που θα έρθουν να περάσουν έτσι. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι στην ζωή σου μην απογοητεύεσαι. Πέρασε τον χρόνο σου όσο καλύτερα μπορείς και σε βεβαιώνω ότι το σύμπαν είναι θετικό μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε να συνεργαστείς με τους άλλους αυτή την εβδομάδα για να λύσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου που είναι προβληματικά. Με τον Ερμή από τους Διδύμους να σε ευνοεί θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις γιατί είναι συμφέρουσες για εσένα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερα τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Πολλές καταστάσεις που είναι σε στασιμότητα μέχρι τώρα θα αρχίσουν να βρίσκουν λύσεις και θα νιώσεις καλύτερα αγαπητέ Αιγόκερε. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και ενεργητικότητα για να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις εδώ και καιρό. Δικά σου άτομα θα χρειαστούν την βοήθεια σου. Φρόντισε τα έτσι όπως ξέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στην σχέση σου αρχίζουν και αλλάζουν. Το πλανητικό σκηνικό θα σου φέρει πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την καλυτέρευση της σχέσης σας. Και αν ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά φρόντισε να δεις τις καταστάσεις διαφορετικά να μην απαισιοδοξείς και θα δεις ότι εκεί που δεν το περιμένεις θα έρθει η γνωριμία που περιμένεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σου και θα δεις και τους συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις και είναι στάσιμα. Συζητήσεις για την πορεία της εργασίας σου θα σε βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα. Γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Κάποια γεγονότα που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα θα φέρουν πολύ θετικές αλλαγές στην ζωή σου αγαπητέ Υδροχόε. Η αισιοδοξία σου και ο δυναμισμός σου θα είναι τα ατού σου αυτή την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο και θα αισθανθείς μεγάλη ικανοποίηση. Αλλαγές που θέλεις να κάνεις μπορείς να τις ξεκινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτή την περίοδο θα δεις κάποιες καταστάσεις στην σχέση σου με πιο πολύ ρεαλισμό. Θα έχεις έντονο ερωτισμό και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Μια μικρή απόδραση θα σε έφερνε ακόμα πιο πολύ κοντά του. Και αν δεν έχεις ταίρι η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει για να κάνεις την γνωριμία που πάντα ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να κάνεις καλύτερες τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο αυτή την εβδομάδα να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για την εργασία σου στους άλλους. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις αυτή την εβδομάδα για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Η εβδομάδα σου θα είναι πολύ καλή και θα πετύχεις αυτά που θέλεις αγαπητέ Ιχθύ. Με τον Ερμή από τους Διδύμους να σε ευνοεί μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις μόνο αν έχεις προγραμματιστεί πολύ καλά από πριν. Απόφυγε να σκέφτεσαι παλιές καταστάσεις γιατί σε ρίχνουν ψυχικά. Φρόντισε να περάσεις με δικά σου άτομα που θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές στην σχέση σου παίρνουν τέλος. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες ώστε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα εσύ αλλά και το ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις και βρίσκεσαι στην μοναξιά μην χάνεις το κουράγιο σου γιατί σε βεβαιώνω ότι η περίοδος είναι πολύ θετική για να κάνεις γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από την πρώτη μέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ όρεξη για να κάνεις αλλαγές στην δουλειά σου ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορούν να σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις. Κάποια οικονομικά θέματα που είναι σε στασιμότητα αρχίζουν και βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Πηγή: oroskopos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ