Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα δάκρυα του Μικρούτσικου στο βεροιώτικο κοινό

Μια συναυλία που το κοινό της Βέροιας απόλαυσε το βράδυ της Παρασκευής στο Χώρο Τεχνών, στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του δήμου Βέροιας. Ο Θάνος Μικρούτσικος, έχοντας ιδιαίτερους δεσμούς με την πόλη, που κρατούν από παλιά και ο Χρήστος Θηβαίος,
χαρίστηκαν στο βεροιώτικο κοινό, δίνοντας στη σκηνή σώμα και πνεύμα, ταξιδεύοντάς μας στο Σταυρό του Νότου. Και ξαφνικά, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Θύμιος Παπαδόπουλος και ο Μάξιμος Δράκος, αποχώρησαν σεβαστικά από τη σκηνή, αφήνοντας μόνο του στο πιάνο τον Θάνο Μικρούτσικο. 
Τα φώτα χαμηλώνουν. Μια μακροσκελής εισαγωγή στο πιάνο. «Εφτά. Σε παίρνει αριστερά. Μην το ζορίζεις...». Το κοινό το περίμενε, να ταξιδέψει μαζί του με το Cyrenia, μέσα από το μοναδικό πάθος που επιδεικνύει πάντα ο καλλιτέχνης ερμηνεύοντας το καββαδιακό αυτό δημιούργημα και που κορυφώνεται με τον τελευταίο στίχο «Γιέ μου πού πας; Μάνα, θα πάω στα καράβια».
Εκεί ο Θάνος Μικρουτσικος, σηκώθηκε όρθιος, υποκλίθηκε στο βεροιώτικο κοινό που τον αποθέωνε με επευφημίες και παρατεταμένο χειροκρότημα και εκεί ήταν που «λύγισε» από τη συγκίνηση, σκουπίζοντας τα δάκρυα από το πρόσωπό του. Δείτε το σχετικό βίντεο:





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ