Quantcast

http://picasion.com/

«Σοκ»: Χρήση ναρκωτικών μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Βέροιας!

Πολύς λόγος έχει γίνει στο παρελθόν για τα στέκια θανάτου της Βέροιας, σημεία λιγότερο ή περισσότερο απόμερα, που μόλις πέσει το σκοτάδι βρίσκουν καταφύγιο χρήστες παράνομων ουσιών. Πρόσφατες αναφορές έγιναν από το veriotis.gr για την περιοχή της Κυριώτισσας και της Λαϊκής Αγοράς, όπου με το
φως της ημέρας αποκαλύπτονται από τους περαστικούς τα σύνεργα των χρηστών. 

Η κατάσταση φαίνεται να έχει ξεφύγει πλέον, καθώς σήμερα το πρωί, καταστηματάρχες στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου, καθώς και περαστικοί, κατήγγειλαν τη χρήση ουσιών στην πλατεία, με το φως της μέρας και με δεκάδες πολίτες κάθε ηλικίας να διέρχονται από το σημείο! Έκπληκτοι παρατηρούσαν την «περίεργη» συμπεριφορά άνδρα στο σημείο και αγανακτισμένοι ειδοποίησαν τις Αρχές προκειμένου να επιληφθούν της κατάστασης. 

Οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές της Βέροιας προσπαθούν καθημερινά να αντιμετωπίσουν το διαχρονικό φαινόμενο των ναρκωτικών και προβαίνουν σε ενταντικούς ελέγχους, προσαγωγές και συλλήψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ