Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Punchinello»: Ένας χώρος παιχνιδιού, δημιουργίας και αξέχαστων παιδικών πάρτι!

Ένας χώρος σκανδαλιάς, παιχνιδιού, δημιουργίας, κοινωνικοποίησης, γέλιου, έκφρασης συναισθημάτων, διασκέδασης! Ο «Punchinello» δημιουργήθηκε με αγάπη, για το παιδί που θέλει να παίξει αλλά και τον γονιό που θέλει να χαλαρώσει. Καθημερινά, από το πρωί έως το βράδυ, ο «Punchinello» είναι εκεί για παιχνίδι, δημιουργική απασχόληση και αξέχαστα παιδιά πάρτι! 
Διαθέτοντας έναν τεράστιο και άνετο χώρο και πολύχρονη εμπειρία στη φύλαξη και διασκέδαση των παιδιών, με έμπειρες και γλυκύτατες παιδαγωγούς, είναι σε θέση να προσφέρει σε παιδιά και γονείς αξέχαστες καθημερινές στιγμές αλλά και τα πιο ξεχωριστά πάρτι γενεθλίων, σε πακέτα που ικανοποιούν την κάθε ανάγκη και σε πολύ χαμηλές τιμές!!! Πάντα με κριτήριο την ποιότητα! Γιατί το πάρτι γενεθλίων είναι κάτι που το παιδί το περιμένει πως και πως και η ικανοποίηση του παιδιού μας δε χρειάζεται να στοιχίζει πολλά. 
Επιλέξτε καθημερινά τον «Punchinello» για τη δημιουργική απασχόληση και διασκέδαση των παιδιών σας και αφήστε τους ειδικούς να ενισχύσουν το δημιουργικό πνεύμα τους και γιατί όχι; Να ανακαλύψουν και τα ταλέντα τους!
Επιλέξτε τον «Punchinello» και για την αγαπημένη μέρα των παιδιών σας, τα γενέθλιά τους και χαρίστε τους τις πιο όμορφες παιδικές αναμνήσεις που θα κουβαλούν για πάντα στην ψυχή τους!

Λεωφόρος Στρατού 33, Βέροια
τηλέφωνα επικοινωνίας:
23310 20553
6936 523 372













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ