Quantcast

http://picasion.com/

Πρωταθλήτριες οι Παγκορασίδες Α' και Β' του Φιλίππου Βέροιας

Μετά την επιτυχημένη πορεία της Γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Φιλίππου Βέροιας και την κατάληψη της 4ης θέσης στην Α1 Γυναικών, οι επιτυχίες συνεχίζονται και για τα ηλικιακά τμήματα του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του συλλόγου. Οι Παγκορασίδες Α' έδωσαν τον τελευταίο τους αγώνα το
Σάββατο 19/05 με αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών τον οποίο νίκησαν με 21-14 τερματίζοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας.
Αήττητες τερμάτισαν οι Παγκορασίδες Β' (10/10) μετά και το νικηφόρο αποτέλεσμα 21-20 απέναντι στον Ζαφειράκη Νάουσας, στην τελευταία αγωνιστική την Κυριακή 20/05.

Και τα δυο τμήματα προκρίθηκαν στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της κατηγορίας τους, το οποίο θα διεξαχθεί στον Άργος για τις Παγκορασίδες Α' και στην Προσοτσάνη για τις Παγκορασίδες Β'.

Γιατί ο Φίλιππος Βέροιας είναι η μόνη γυναικεία ομάδα στην πόλη μας με δυναμική παρουσία σε όλα τα ηλικιακά τμήματα και με συστηματικές προπονήσεις βάζει κάθε χρόνο τις βάσεις για την εξέλιξη των μικρών μας χαντμπολιστριών.

Η ενότητα, το πάθος, η δύναμη, η ομοιογένεια και ο σεβασμός είναι στοιχεία του Γυναικείου Τμήματος του Φιλίππου Βέροιας, που χτίζεται μεθοδικά τα τελευταία χρόνια.
Η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου τμήματος συγχαίρει όλες τις αθλήτριες, τις προπονήτριες και τους προπονητές των τμημάτων τόσο για την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά και όσο και για τις επιτυχίες που καταφέρνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ