Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πολιτικές παρουσίες στην φιέστα του Φιλίππου

Την τιμητική του είχε την Κυριακή 20 Μαΐου ο Φίλιππος Βέροιας στο μπάσκετ. Οι παίκτες του Δημήτρη Γκίμα, στέφθηκαν επάξια πρωταθλητές της κατηγορίας και γιόρτασαν την άνοδό τους στην Β' Εθνική. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες του ΕΑΚ και χειροκρότησε θερμά τους «κυανέρυθρους»
γι' αυτήν την μεγάλη επιτυχία. Ανάμεσά τους και τέσσερις θεσμικοί εκπρόσωποι της Ημαθίας. Οι Βουλευτές Φρόσω Καρασαρλίδου, Γιώργος Ουρσουζίδης, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης και ο πρόεδρος της Κεντρικής Αγοράς της Θεσσαλονίκης Δημήτρης Χαμπίδης. Τις πολιτικές παρουσίες υποδέχθηκε προσωπικά και καλωσόρισε ο πρόεδρος του Φιλίππου Ηλίας Λαζός. Όπως σχολιάστηκε από μερίδα των φιλάθλων, ο πολιτικός κόσμος καλό θα ήταν να είναι δίπλα στην ομάδα, καθ' όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος και όχι μόνο στις φιέστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ