Quantcast

http://picasion.com/

Ooh la la στη Μύκονο η Σάσα Σταμάτη μαζί με την Ιωάννα Μπέλλα

«Πιστεύω πως έχω χάσει δουλειά εξαιτίας των χειλιών μου»
«Το έκανα πριν από 2 χρόνια και το έχω μετανιώσει γιατί τελικά δεν μου πήγαν, από ότι μου λένε κιόλας». Η Ιωάννα Μπέλλα προκάλεσε ντόρο με τη συμμετοχή της στο Survivor που δεν έγινε ποτέ! Η όμορφη μελαχρινή που μεγάλωσε στην
Βέροια, από πρώην αθλήτρια του βόλεϊ βρέθηκε, έπειτα από έναν σοβαρό τραυματισμό που την καθήλωσε στο κρεβάτι και την ανάγκασε να χάσει τις Πανελλήνιες, να σπουδάζει αισθητικός στη Θεσσαλονίκη. Αμέσως μετά το τέλος των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται σε γνωστή αλυσίδα ινστιτούτων αισθητικής.

Η Σάσα Σταμάτη την συνάντησε στη Μύκονο και η Ιωάννα Μπέλλα δήλωσε πως δεν μετάνιωσε καθόλου που δεν μπήκε στο Survivor γιατί έκανε άλλα πράγματα στο μόντελινγκ. Ωστόσο, έχει μετανιώσει για κάτι άλλο που έχει κάνει, την πλαστική επέμβαση στα χείλη. «Το έκανα πριν από 2 χρόνια και το έχω μετανιώσει γιατί τελικά δεν μου πήγαν, από ότι μου λένε κιόλας. Ήταν κάτι που ήταν στη μόδα, το είδα, το έκανα και το μετάνιωσα. Το συγκεκριμένο είναι υαλουρονικό, οπότε φεύγει μετά από ένα διάστημα. Δεν θα το ξαναέκανα. Πιστεύω πως έχω χάσει δουλειά εξαιτίας των χειλιών μου».


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ