Quantcast

http://picasion.com/

«Όλα του γάμου δύσκολα» για τους Βεροιώτες... Δείτε πόσο θα κοστίσει ο βασιλικός

Ο βασιλικός γάμος γίνεται το Σάββατο και πολλοί περιμένουν με ανυπομονησία του μεγάλο γεγονός στη Βρετανία. Ένα τέτοιο γεγονός βέβαια, δεν είναι φθηνό. Το CNBC παρουσιάζει μια λίστα για το πόσο θα στοιχίσει ο γάμος της χρονιάς. Να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ένας μέσος γάμος στη
Βρετανία στοιχίζει περίπου 27.000 λίρες (30.800 ευρώ). Αυτός ο γάμος υπολογίζεται ότι θα στοιχίσει 2 εκατ. λίρες (2,287 εκατ ευρώ), χωρίς τα έξοδα της ασφάλειας (που υπολογίζονται σε 30 εκατ. λίρες!). Αυτό σπάει στα εξής:

Φαγητό και ποτά: 576.000 ευρώ

Έχουν και 2.640 στόματα να ταΐσουν...

Γυάλινη μαρκίζα: 339.000 ευρώ

Υπάρχει η πληροφορίες ότι κατασκευάστηκε μια γυάλινη μαρκίζα για την δεξίωση (που δεν την λες και φθηνή).

Νυφικό: 228.000 ευρώ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Markle θα φορέσει νυφικό του οίκου Ralph & Russo, τους σχεδιαστές που έφτιαξαν και το φόρεμα που φόρεσε για τις φωτογραφίες των αρραβώνων της.

Λουλούδια: 110.000 ευρώ

Όπως καταλαβαίνετε, εκτός από το ζευγάρι, τα ρούχα, τα διαμάντια και τις τιάρες, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν και τα λουλούδια, και η βασιλική οικογένεια δεν φαίνεται να θέλει να κάνει τσιγκουνιές ούτε εκεί.

Τα υπόλοιπα έξοδα

Μην ξεχνάμε τη μουσική. Για την ώρα δεν υπάρχει υπολογισμός εξόδων, αφού ακόμη δεν είναι γνωστό ποιοι θα διασκεδάσουν τους επίτιμους προσκεκλημένους, ωστόσο έχουν ακουστεί ονόματα όμως των Elton John, Spice Girls, Ed Sheeran και Adele.

Οι βέρες φτιάχνονται αποκλειστικά από χρυσό της Ουαλίας, ενώ το μονόπετρο της Markle, που σχεδίασε ειδικά για εκείνη ο ίδιος ο Harry, με ένα μεγάλο διαμάντι από τη Μποτσουάνα και δύο συνοδευτικά διαμάντια που άνηκαν στη μητέρα του, Diana, υπολογίζεται ότι στοιχίζει 296.000 ευρώ.

Ποιος πληρώνει

Η βασιλική οικογένεια έχει ανακοινώσει ότι θα πληρώσει τα βασικά του γάμου (δεξίωση, εκκλησία, την χορωδία της εκκλησίας, διακόσμηση και λουλούδια).Παραμένει ασαφές ποιος θα πληρώσει για το νυφικό. Κάποιοι αναφέρουν ότι θα πληρωθεί από τα προσωπικά funds του γαμπρού, άλλοι ότι θα το πληρώσει η ίδια η Markle. Πάντως, αυτό που θα πληρώσουν σίγουρα οι Βρετανοί φορολογούμενοι είναι τα έξοδα της ασφάλειας, που αναμένεται να φτάσουν τα 33,856 εκατ. ευρώ.

Όλο το πρόγραμμα αναλυτικά:

11.30 – 13.00: Άφιξη των καλεσμένων με άμαξες στον Round Tower και στην συνέχεια πεζή θα κατευθυνθούν στο παρεκλήσσι του Αγίου Γεωργίου.

13.20: Άφιξη των μελών της βασιλικής οικογένειας. Θα μπαίνουν στην εκκλησία. Θα μπουν από συγκεκριμένη είσοδο την Galilee Porch.

13.45: Άφιξη του γαμπρού, Πρίγκιπα Χάρι μαζί με τον αδερφό του Πρίγκιπα Γουίλιαμ κοντά στην δυτική είσοδο του παρεκκλησίου. Θα περπατήσουν προκειμένου να χαιρετήσουν τους πολίτες που θα έχουν συγκεντρωθεί για τον γάμι.

13.55: Άφιξη της Βασίλισσας. Θα είναι το τελευταίο μέλος της βασιλικής οικογένειας που θα φτάσει όπως προβλέπει το πρωτόκολλο.

13.59: Ένα λεπτό πριν ξεκινήσει η τελετή θα φτάσει και η νύφη. Η Μέγκαν Μαρκλ θα φτάσει στην εκκλησία με αυτοκίνητο μαζί με την μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ. Θα χαιρετάει το πλήθος μέσα από το αυτοκίνητο και όταν θα φτάσει έξω από την εκκλησία η μητέρα της θα παραχωρήσει την θέση της στα παρανυφάκια και θα μπει από άλλη είσοδο.

14.00: Έναρξη της γαμήλιας τελετής. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

15.00: Να μας ζήσουν! Οι νεόνυμφοι θα βγουν από τα δυτικά σκαλοπάτια της εκκλησίας. Όλα τα μέλη της οικογένειας θα βγούν για να του χαιρετήσουν και από εκεί και για 25 λεπτά που η άμαξα που θα τους μεταφέρει στο St George’s Hall για την μεσημεριανή δεξίωση με οικοδέσποινα την Βασίλισσα θα αποθεώνονται από τον κόσμο στους δρόμους του Γουίνδσορ. Θα έχουν στην διάθεσή τους και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες δυο άμαξες. Μια κλειστή και μια ανοικτή. Άλλωστε ο φόβος της βροχής είναι συνήθεια στο Λονδίνο.

21.00: Η βραδινή δεξίωση δεν πρόκειται να μεταδοθεί τηλεοπτικά. Η δεξίωση θα γίνει στο Frogmore House με οικοδεσπότη τον Πρίγκιπα Κάρολο. Οι τηλεθεατές θα δουν μόνο το πριγκιπικό ζεύγος όταν θα αποχωρούν από το παλάτι του Γουίνδσορ για την δεξίωση.

Δείτε το πρόγραμμα του γάμου από την Daily Mail


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ