Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Μυρωδιά από σανίδι» έφερε στη Βέροια ο Κώστας Κρομμύδας

Το νέο του βιβλίο με τίτλο «Μυρωδιά από σανίδι», παρουσίασε στη Βέροια ο Κώστας Κρομμύδας. Ο γνωστός ηθοποιός, από το 2012 μας συστήθηκε και μέσα από τη γραφή του, έχοντας καταφέρει μέσα από τα 7 του βιβλία, 1 βιωματικό βιβλίο για την ανατροφή ενός παιδιού από την πλευρά του πατέρα και 6 μυθιστορήματα, να αποκτήσει το δικό του, φανατικό κοινό. Σήμερα βρέθηκε στη Βέροια, συνεχίζοντας το συγκλονιστικό ταξίδι που ζει όπως είπε μέσω των παρουσιάσεων του τελευταίου του βιβλίου. 
Μια μυρωδιά από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο χάρισαν στο κοινό οι μουσικοί Φώτης Σιμόπουλος και ο Στέργιος Μποζίνης, ενώ μια γεύση από έρωτα έδωσαν, μέσα από την ανάγνωση αποσπασμάτων, οι ηθοποιοί του Ομίλου Φίλων Θεάτρου και Τεχνών Βέροιας, Ναυσικά Στάθη, Δέσποινα Γιαγκόγλου, Κατερίνα Σαμαρτζίδου και Σπύρος Καραγιάννης.
Το λόγο πήρε ο συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας, δηλώνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος που βρέθηκε, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, στη Βέροια. Ξεκίνησε κάνοντας μια αναδρομή στο συγγραφικό του έργο, λέγοντας δυο λόγια για κάθε βιβλίο του ξεχωριστά. Το πρώτο βιβλίο «Μπαμπά, μεγάλωσέ με», του άνοιξε την πόρτα της συγγραφής. Το πρώτο του μυθιστόρημα, που αγαπάει ιδιαίτερα, «Η ζωή που έλειπε», μια αληθινή ιστορία που διαδραματίστηκε στη Βλάστη Κοζάνης, τον καθιέρωσε. Ακολούθησαν η «Ογκρέσα», το «Μη με λησμόνει», η «Ουρανόεσσα», το «Φως μέσα στη θύελλα». Βραβεία κοινού, προτάσεις για μεταφορά στην τηλεόραση, πιστό αναγνωστικό κοινό που μεγαλώνει με κάθε νέο μυθιστόρημα. Και ερχόμαστε στο τελευταίο, η «Μυρωδιά από σανίδι».
«Δεν είναι τίποτα περισσότερο από αυτό που λέει ο τίτλος. Περιέχει την ατμόσφαιρα του καλού θεάτρου και τον ερωτισμό που έκρυβε. Είναι εμπνευσμένο από πράγματα που έχουν γίνει αλλά όχι βασισμένο σε πραγματικό ζευγάρι. Εμπνεύστηκα από τη δύναμη που έχει ο έρωτας. Από τη δύναμη του παράφορου έρωτα που έχουν αυτά τα ζευγάρια. Έκανα βουτιά στο πάθος των δυο ηρώων, που συναντιούνται στο σανίδι και εκεί ξεκινάει ο έρωτάς τους.
Δεν πρόκειται για ένα βιβλίο για τη ρομαντική πλευρά του έρωτα. Ήθελα να μπω στην ουσία των χαρακτήρων. Να δω τις ζωές τους όταν σβήσουν τα φώτα και μένουν μόνοι τους. Όσο περνάει ο καιρός, φουντώνει ή σβήνει; Ήθελα ο αναγνώστης να γίνει θεατής, να παρακολουθήσει από την πρώτη σειρά μια καλή και ατμοσφαιρική παράσταση». ανέφερε για το βιβλίο ο συγγραφέας. 
Άμεσος, άνετος και επικοινωνιακός, χαρισματικός με χιούμορ και ατάκα, συνομίλησε με το κοινό, απάντησε σε έναν καταιγισμό ερωτήσεων, ενώ στο τέλος υπέγραψε αντίτυπα των βιβλίων του. Δείτε φωτογραφίες:



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ