Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπριζόλα Τόμαχωκ: Η πιο... δυνατή μπριζόλα 1,2 κιλών έφτασε στο «Piazza Panera»

Για αποφασισμένους κρεατοφάγους!
Σας το είχαμε πει... Το «Piazza Panera» έφερε από το υπερατλαντικό ταξίδι του στην Αμερική νέες προσθήκες στο μενού του και εκπλήξεις. Αλλά ούτε και εμείς περιμέναμε να είναι τοοόσο μεγάλες! Και συγκεκριμένα 1,2 κιλών μεγάλες! Μετά τις πολλές δοκιμές σε γεύσεις και συνταγές που έκαναν στο Σικάγο, βγαίνουν σιγά σιγά από την κουζίνα του τα αποτελέσματα του γαστρονομικού ταξιδιού. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βεροιώτη», το new entry στο menu του «Piazza Panera» δεν ξανάγινε! Ακούει στο όνομα «Τόμαχωκ». Είναι η διάσημη, τερατώδης μοσχαρίσια μπριζόλα ωρίμανσης, που μοιάζει με το ινδιάνικο τσεκούρι τόμαχωκ, εξού και το όνομά της. Και ναι, ζυγίζει 1,2 κιλά! Απολαύστε την με καλό κρασί ή μια παγωμένη μπύρα.
Το «Piazza Panera» συνεχίζει να τηρεί τις υποσχέσεις του για καλό και ποιοτικό φαγητό και ιδιαίτερες επιλογές. Ότι προσφέρει είναι αποτέλεσμα μελέτης, μαγειρικής τεχνογνωσίας και εμπειρίας. Γι' αυτό και ότι προσφέρει είναι πετυχημένο, περνώντας έτσι σε ακόμα πιο ιδιαίτερα πιάτα, κρατώντας έτσι το trend της εποχής, ποιότητα σε casual χώρους!

Πιερίων 46, Βέροια
τηλ. 2331301990







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ