Quantcast

http://picasion.com/

Με τον τίτλο του «Chef Ambassador» βραβεύτηκε ο Σεφ του «Βεροιώτη» Γιώργος Μεταξάς

Με ακόμα μια τιμητική διάκριση εμπλούτισε τη συλλογή του ο Σεφ Γιώργος Μεταξάς. Ο σεφ του «Βεροιώτη», συμμετείχε πρόσφατα στην εκδήλωση κρητικο-ποντιακής γεύσης και πολιτισμού που διοργανώθηκε στη Βέροια από τον Σύλλογο Γαστρονομίας - Γευσιγνωσίας - Οίνου και Τουρισμού «Ο Κάρανος», τον δήμο Βέροιας και τον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο Πατρίδας «Ευστάθιο Χωραφά», που σκοπό είχε την ανάδειξη της παραδοσιακής κουζίνας του Πόντου και της Κρήτης.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Σύλλογος «Κάρανος» επιφύλασσε μια έκπληξη για τους συμμετέχοντες Σεφ, τιμώντας τους ως πρεσβευτές της Ημαθιώτικης κουζίνας. Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος τίμησε τον Γιώργο Μεταξά, χρίζοντάς τον «Chef Ambassador 2018» για την προσπάθεια διάσωσης και διάδοσης της Ημαθιώτικης και Μακεδονικής κουζίνας. Συγχαρητήρια Σεφ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ