Quantcast

http://picasion.com/

Λήξη κύκλων μελέτης Αγίας Γραφής της Μητρόπολης Κίτρους στην Παναγία Δοβρά

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, τη Δευτέρα 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε απογευματινό Προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας 800 μελών των Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής και των Εσπερινών Ομιλιών, που λειτούργησαν κατά την παρούσα χρονιά στις Ενορίες και τα Πνευματικά Κέντρα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Του Προσκυνήματος ηγήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, με τη συμμετοχή κληρικών και λαϊκών συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως.
Μεταξύ των άλλων, τελέστηκε Παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Αγίου. Πριν την απόλυση, ο οικείος Ιεράρχης, Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων πραγματοποίησε εμπνευσμένη ομιλία.
Ο Μητροπολίτης Κίτρους ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, τον Ηγούμενο και τους Πατέρες της Ιεράς Μονής για την εγκάρδια υποδοχή και φιλοξενία όλων των προσκυνητών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία όχι μόνον να προσκυνήσουν στην ιστορική Ιερά Μονή, αλλά και να απολαύσουν το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον της. Δείτε φωτογραφίες:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ