Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λύγισε ο Ιβάν Σαββίδης: Η Πάολα, το Ποντιακό τραγούδι και τα δάκρυα!

Στην Πάολα το έκαψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη, χθες, γιορτάζοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου. Μετά τη φιέστα που στήθηκε στη Θεσσαλονίκη για την υποδοχή των κυπελλούχων και το Κύπελλο με τους τρελούς πανηγυρισμούς των ΠΑΟΚτσήδων, παίκτες και
ιδιοκτησία διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα. Η τραγουδίστρια υποδέχθηκε τους παίκτες φορώντας μια φανέλα του ΠΑΟΚ και έδωσε το στίγμα ψάχνοντας αρχικά ανάμεσα τους θαμώνες τον Πάμπλο Γκαρσία και στη συνέχεια τραγουδώντας τον ύμνο της ομάδας.  
Η ομάδα του ΠΑΟΚ διασκέδασε μέχρι τα ξημερώματα στην Πάολα, ενώ κάποια στιγμή, που η τραγουδίστρια ερμήνευε ένα ποντιακό τραγούδι, στην πίστα ανέβηκε και κάθισε σ' ένα σκαμπό δίπλα της ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου δεν σταμάτησε να την ραίνει με γαρύφαλλα, αλλά και να βουρκώνει, ειδικά όταν στoυς στίχους του τραγουδιού υπήρχε μια περιγραφή για την πείνα και την δυστυχία των προσφύγων. Μην μπορώντας να κρατήσει την βαθιά του συγκίνηση αποχώρησε από την πίστα με δακρυσμένα μάτια. Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ