Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καθ' οδόν για Βέροια... τραγουδιστά Αδαμαντίδης - Κολέτσα

Στο δρόμο από Αθήνα προς Βέροια βρίσκονται αυτή τη στιγμή ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Χριστίνα Κολέτσα, καθώς σήμερα το βράδυ θα πραγματοποιήσουν εμφάνιση στο «VOICE live clubbing». Το δίδυμο - φωτιά που ξεσήκωσε για δυο μήνες τη Θεσσαλονίκη, μπήκε στο αυτοκίνητο παρέα και μαζί με δυο άλλους φίλους
πήραν το δρόμο προς Μακεδονία, τη γενέτειρα της Χριστίνας, για το μεγάλο ραντεβού με το Βεροιώτικο κοινό. Κάπου εκεί έξω από τη Λαμία, το ραδιόφωνο άρχισε να παίζει τη μεγάλη επιτυχία του Θέμη Αδαμαντίδη, «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί» και ο καλλιτέχνης δεν αρνήθηκε ένα a capella στην παρέα. Το Χριστινάκι μας, θέλησε να μοιραστεί τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας το βίντεο στο σε story στο λογαριασμό της στο instagram, «ζεσταίνοντας» έτσι και τους τυχερούς που θα βρίσκονται το βράδυ στο «VOICE». Ταξιδάκι χωρίς μουσική δε λέει, αλλά με τέτοιους συνεπιβάτες τι να το κάνεις το ραδιόφωνο; Κρύσταλλο η φωνή όμως, ε; Δείτε τα βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ