Καλοκαιρινή 2μηνη ή 3μηνη προσφορά διατροφής από το «Περί Διατροφής»

Κλείστε ραντεβού στα 
2331072773 ή 6972131861
Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, ενώ η περίοδος που αρχίσαμε να αγχωνόμαστε λίγο παραπάνω για την κατάσταση που βρίσκεται το σώμα μας, μας έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής, για να
νιώσουμε καλύτερα με το σώμα μας, να φορέσουμε πιο άνετα τα πιο ανάλαφρα ρούχα μας και να εμφανιστούμε με αυτοπεποίθηση στην παραλία. 
Στο διαιτολογικό - διατροφολογικό γραφείο «Περί... Διατροφής», της Διαιτολόγου - Διατροφολόγου Ξένιας - Μαρίας Παπαναστασίου, αυτή την περίοδο, επωφεληθείτε από την καλοκαιρινή προσφορά, για δίμηνο ή τρίμηνο πρόγραμμα διατροφής, σε ειδική, μοναδική τιμή! Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 23310 72773 ή 6972131861.

Στο διαιτολογικό - διατροφολογικό γραφείο «Περί... Διατροφής», θα δημιουργήσετε μαζί με την διαιτολόγο - διατροφολόγο Ξένια - Μαρία Παπαναστασίου ένα πρόγραμμα διατροφής, κατάλληλο ειδικά για εσάς, για τις δικές σας γεύσεις, συνήθειες και πρόγραμμα, για να προετοιμάσετε το σώμα σας, να νιώσετε την υγεία και την ευεξία που απορρέει από την σωστή διατροφή.

Ξένια - Μαρία Παπαναστασίου
MSc Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Εληάς 2, Βέροια
τηλ. 2331072773

Εξατομικευμένη Διαιτολογική Υποστήριξη και Διατροφική Εκπαίδευση για ενήλικες και παιδιά.

Υπηρεσίες:
Διατροφική υποστήριξη & εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για:
- Ρύθμιση σωματικού βάρους (απώλεια &πρόσληψη)
- Παθολογικές καταστάσεις (π.χ. καρδιαγγειακές παθήσεις, υπέρταση, χοληστερόλη, διαβήτη, γαστρεντερικές διαταραχές, ενδοκρινολογικές & μεταβολικές διαταραχές)
- Παχυσαρκία
- Εγκυμοσύνη - Θηλασμός
- Αθλητές - Ασκούμενους
- Aνάλυση σύστασης σώματος και έγκαιρη ανίχνευση καρδιαγγειακού κινδύνου χρησιμοποιώντας την επιστημονικά πιστοποιημένη αρχή της Ανάλυσης Βιο-Εμπέδησης.
- Αξιολόγηση λιπώδους & άλιπης μάζας σώματος
- Συνολική ενυδάτωση οργανισμού & Ενδοκυττάριο - Εξωκυττάριο υγρό
- Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός (BMR)

Γιατί δε μιλάμε μόνο Περί... Διατροφής αλλά για τρόπο ζωής!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ