Quantcast

http://picasion.com/

Ημερίδα για τα προσωπικά δεδομένα πραγματοποιήθηκε στη Βέροια

Ημερίδα με θέμα τις υποχρεώσεις Εταιριών, Συνεταιρισμών και Επαγγελματιών για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό (GDPR), διοργανώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23/5 στη Βέροια. Την Ημερίδα διοργάνωσαν
το Επιμελητήριο Ημαθίας, όπου και φιλοξένησε την εκδήλωση και η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Ημαθίας σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων και το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης. 
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Μπίκας και ο πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Ημαθίας Στέργιος Ζυγουλιάνος. 
Ομιλητές ήταν ο Άγγελος Τόλκας, Άγγελος Τόλκας - Δικηγόρος, MSc Οικονομικού Δικαίου, Σύμβουλος Πιστοποίησης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, που ανέπτυξε το θέμα «Τα νέα δεδομένα του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων στην καθημερινότητα των Επιχειρήσεων», η Ελένη Διαφωνίδου, Νομικός, Ειδική συνεργάτης του Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, που ανέπτυξε το θέμα «Ο Γενικός Κανονισμός: Αλλαγές και ευκαιρίες για τον επιχειρηματικό κόσμο» και ο Στέργιος Τζουβανίδης - Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πιστοποιήσεων (ΕΛ.ΙΝ.Π), Ειδικός σε Θέματα Ασφάλειας Πληροφοριών, που ανέπτυξε το θέμα «Ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων: Απαιτήσεις, Ρόλος και Εφαρμογή - Η πιστοποίηση ως μέσο επίδειξης συμμόρφωσης».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ