Quantcast

http://picasion.com/

Ημερίδα για τη Διάσπαση Προσοχής στη Βέροια

Ημερίδα με θέμα «Η αξία της Διάγνωσης και Παρέμβασης στα παιδιά με ΔΕΠ-Υ» διοργανώνει το Σάββατο 2 Ιουνίου και ώρα 10 το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η Αντιδημαρχία Παιδείας του Δήμου Βέροιας, σε συνεργασία με το i-paidi.gr και την υποστήριξη του ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ημαθίας. Ομιλητές
θα είναι η Μαριάννα Λαγουμίδη ΒΑ, PgD Μαθησιακές δυσκολίες, ΔΕΠ-Υ, Ιδρύτρια i-paidi.gr, η Φρόσω Μπούτου PhD Μοριακή Βιολόγος, η Ειρήνη Αναγνώστου - Κελεπούρη PhD Σχ. Ψυχολόγος, Αν. Προιστ. ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Ημαθίας και η Αικατερίνη Δαλακούρα Διευθύντρια 10ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας.

Η Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής ή / και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠ-Υ) είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα διαταραχής στα σημερινά παιδιά και εκφράζεται με δυσκολίες στη μάθηση και τη συμπεριφορά.

Γι’ αυτό καλούμε Εκπ/κούς και γονείς να παρακολουθήσουν την ημερίδα του Δήμου Βέροιας γιατί πλέον μόνο με στρατηγικές συμπεριφοράς υπάρχουν τρόποι διαχείρισης (καθοριστική σημασία έχει η συνεργασία γονέα – σχολείου – ειδικού).

Στη συνεύρεση αυτή θα υπάρξει πολύς χρόνος για διάλογο, ερωτήσεις και σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ