Quantcast

http://picasion.com/

Ημέρα γιορτής για την ομάδα του Φιλίππου και τη Novacert

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν για την ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ και κερδίζοντας επάξια την επάνοδο στη Β’ κατηγορία. Η «NOVACERT» ως μεγάλος χορηγός της ομάδας για δεύτερη συνεχή
χρονιά, στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια της διοίκησης, των παικτών και του τεχνικού επιτελείου. Με πίστη στην ευγενή άμιλλα και τα αθλητικά ιδεώδη που πρεσβεύει ο Φίλιππος Βέροιας, η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν το επιστέγασμα μιας σπουδαίας χρονιάς για το Ημαθιώτικο μπάσκετ.

Στη μεγάλη μπασκετική γιορτή που στήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 20/5 στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας στο Μακροχώρι, οι παίκτες του Φιλίππου μοίρασαν στους φιλάθλους μπλουζάκια και μπάλες με τις υπογραφές των παικτών, αλλά και εισιτήρια διαρκείας στους πιο… εύστοχους που έβαλαν τρίποντο στο ημίχρονο του αγώνα! Για την ιστορία, ο αγώνας μεταξύ Φιλίππου Βέροιας και Πρωτέα Γρεβενών έληξε με 79-63 υπέρ της ομάδας μας.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η τιμητική βράβευση της NOVACERT από την ομάδα του Φιλίππου προς το πρόσωπο του γενικού διευθυντή της NOVACERT κ. Ταμπαρόπουλου Αθανάσιου, με τη συλλεκτική υπογεγραμμένη φανέλα να κοσμεί από σήμερα τα γραφεία της εταιρείας μας.

Με το σύνθημα «έχε πίστη και προχώρα» θα προχωρήσουμε και την επόμενη αγωνιστική σεζόν, με στόχο να πανηγυρίσουμε κι άλλες επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ