Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γκίμας: «Είμαστε μια οικογένεια»

Μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Γκίμας σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Μια ακόμη χρονιά πέρασε. Βάζοντας σε μια τάξη τις σκέψεις μου θα πω επιγραμματικά τα εξής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο άνθρωπο πρώτα κι έπειτα πρόεδρο Ηλία Λαζό. Ο οποίος έχει νιώσει δύο
υποβιβασμούς και συνεχίζει ακούραστος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη NOVACERT και προσωπικά στον Γιάννη Στεργίου. Αυτός ξέρει γιατί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες μας. Ήταν η καλύτερη χρονιά μετά από αρκετά χρόνια όχι γιατί κερδίζαμε, αλλά για τη διάθεση και την ποιότητα της προπόνησης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα αδέλφια μου τον κοουτς Χρήστο Μπλατσιωτης, τον Αντώνη Κόζα και τον Άρη Μπέη. Ήμασταν και είμαστε οικογένεια σε χαρές και λύπες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πιστούς μας φίλους Κι ένα μεγαλύτερο σε όσους έζησαν τα δυο πίκρα και δύσκολα τελευταία χρόνια κι έμειναν δίπλα μας.

Σεμνά και χωρίς φανφάρες πορευτήκαμε σε χαρές και λύπες και έτσι θα συνεχίσουμε. Δεν υπάρχει ουράνιο τόξο αν δεν προηγηθεί μια δυνατή μπόρα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ