Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εσύ, έχεις επισκεφθεί τους πανέμορφους καταρράκτες της Έδεσσας;

Πανδαισία σε γαλαζοπράσινο φόντο
Μπορεί να απέχει μόλις 47 χιλιόμετρα από την πόλη της Βέροιας και η απόσταση να υπολογίζεται γύρω στα 50 λεπτά, ωστόσο χιλιάδες  πολίτες της Ημαθίας δεν έχουν επισκεφθεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στην Κεντρική Μακεδονία. Οι

καταρράκτες αποτελούν ένα από τα πιο γοητευτικά και εντυπωσιακά φαινόμενα της φύσης. Ο εκκωφαντικός θόρυβος και η δύναμη του νερού που πέφτει ψηλά από τις πλαγιές και το φως που αντανακλάται και «χορεύει» δημιουργώντας εκπληκτικά χρώματα, συνθέτουν ένα υπέροχο φυσικό τοπίο που μας κάνει να νιώθουμε απίστευτα μικροί απέναντι στο μεγαλείο και την ενέργεια της φύσης.
H Έδεσσα είναι ίσως η μοναδική πόλη στον κόσμο που στο κέντρο της έχει καταρράκτες. Το όνομά της άλλωστε σημαίνει πόλη των νερών. Οι έντεκα καταρράκτες της Έδεσσας, είναι οι μεγαλύτεροι των Βαλκανίων και βρίσκονται στην άκρη βράχου σε ένα μοναδικό γεωπάρκο που εκτείνεται σε 100.000τμ το οποίο οι κάτοικοι το αποκαλούν και «φρύδι της πόλης». Οι δύο από τους καταρράκτες είναι επισκέψιμοι. Δείτε στα παρακάτω video τους εκπληκτικούς καταρράκτες της γειτονικής μας πόλης:


3 σχόλια:

  1. ΜΠΑ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΠΟΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι καταρρακτες πανεμορφοι,οι ανθρωποι ομως της Εδεσσας.....μακρια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι να παω εκει; Δε σκοπευω ακομη να φουνταρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ