Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με endurάδες στην Ελιάς ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του 2ου Riv3r Enduro Crossing στη Βέροια

Ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου το 2ο Riv3r Enduro Crossing που διοργανώνεται στη Βέροια το διήμερο 26-27 Μαΐου. Ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση, περιπέτεια και συναρπαστικούς αγώνες με endurο μηχανές, που συνδιοργανώνουν η Μηχανοκίνητη Αθλητική
Ομάδα (Μ.Α.Ο) κι Εκτός Δρόμου Ομάδα (Ε.Δ.Ο.)  με το Αθλητικό Τμήμα του Κ.Α.Π.Α. Δ. Βέροιας και την Περιφεριακή Ενότητα Ημαθίας (Περιφέρεια Κεντικής Μακεδονίας). Ο αγώνας είναι αδειοδοτημένος και υπό την αιγίδα της Αθλητικής Μοτοσικλετιστής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΑΜΟΤΟΕ).  


Το απόγευμα του Σαββάτου 26/5 πραγματοποιήθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές (πρόλογος) σε μια διαδρομή μήκους 1800 μέτρωνοριοθετημένη εξολοκλήρου με κορδέλα, από την οποία κρίθηκε η σειρά εκκίνησης στον αγώνα της Κυριακής 27/5 (δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα), ενώ πραγματοποιήθηκε και πανηγυρική έναρξη στο κέντρο της Βέροιας, με όλους τους συμμετέχοντες να συγκεντρώνονται στην οδό Ελιάς για μια... γκαζιά πριν τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής. 

Το πρωί της Κυριακής 27/5 στις 10:30, θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα, συνολικού μήκους 63χλμ. στα παλιά Κλωστοϋφαντουργία Ουσουλτζόγλου (στη γέφυρα των Θεοφανείων). Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την έναρξη του Riv3r Enduro Crossing:





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ