Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η μεγάλη επιστροφή της Έλενας Μπάση στη νύχτα της Βέροιας

Από τη Νέα Υόρκη στην Ημαθία
Μια από τις πιο αγαπημένες λαϊκές τραγουδίστριες της Βέροιας επιστρέφει δριμύτερη και πάλι στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης μας. Η γυναίκα «φαινόμενο», όπως έχει χαρακτηριστεί, λόγω της εκρηκτικής της σκηνικής παρουσίας, αλλά και του
ερμηνευτικού ταλέντου της, ετοιμάζεται για το μεγάλο come back στο «Voice City» (οδός Έλλης), το οποίο να σημειωθεί πως θα παραμείνει ανοιχτό καθ' όλη την διάρκεια του καλοκαιριού. 

Η ίδια εμφανίζεται πολύ χαρούμενη που επιστρέφει και πάλι στην Ημαθία και προετοιμάζεται πυρετωδώς για την μεγάλη πρεμιέρα. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια θεωρείται από τα δυνατά ονόματα στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι, καθώς έχει στο ενεργητικό της μεγάλες συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες. 

Την προηγούμενη σεζόν εμφανίστηκε σε Νέα Υόρκη και Μαϊάμι όπου ξεσήκωσε ολόκληρη την Ελληνική ομογένεια.  Δείτε το video από τις πρόβες στο «Voice City». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ