Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκτακτο: Στα χέρια της Αστυνομίας ο οδηγός που σκόρπισε τον πανικό στη Βέροια!

Τον εντόπισαν στον Προμηθέα
Συγκλονισμένη είναι η κλειστή κοινωνία της Βέροιας μετά το σοκαριστικό τροχαίο που συνέβη το βράδυ της Τετάρτης 16 Μαΐου στην οδό Μητροπόλεως. Λίγο μετά τις 9, ασυνείδητος οδηγός, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα βγει εκτός
πορείας, να καβαλήσει το πεζοδρόμιο και να καρφωθεί στην τζαμαρία φροντιστηρίου ξένων γλωσσών. Αμέσως μετά, έκανε όπισθεν και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ με κλικ ΕΔΩ
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr, πριν από λίγα λεπτά, εντοπίστηκε στην περιοχή του Προμηθέα, όπου και συνελήφθη από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Μάλιστα, όπως μας ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού που είδαν σοκαρισμένοι το τραγικό αυτό τροχαίο, στην θέση του συνοδηγού καθόταν μια γυναίκα, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της ένα μικρό παιδί. 

Αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην Αστυνομική Διεύθυνση της Ημαθίας, όπου και ανακρίνεται από έμπειρους αξιωματικούς της Τροχαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ